Home » Kenzy verbouwd een slaapkamer zodat ze zelf beter kan slapen

Kenzy verbouwd een slaapkamer zodat ze zelf beter kan slapen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond heeft Kenzy besloten dat ze de kamer 2 wil verbouwen zodat ze beter zou kunnen slapen.De laatste tijd slaapt ze slecht…  Er moet in kamer 2 van alles opgeschoven worden van andere deelnemers. Maar de rest lijkt er niet heel veel problemen in te zien. Erik gaat akkoord met zijn bed die gedraaid moet worden en Isaac gaat met wat opmerkingen ook akkoord om een kastje te verplaatsen. Mirthe en Kenzy hebben nu een bed in de hoek gezet en de dames ruilen af en toe met Sasha en Bern. Het bed is ook verbreed. Mirthe vindt het helemaal gezellig, het lijkt net kamperen. Janet hoort het plan aan en zegt dat ze dan wel met veel mensen op de kamer liggen.

Zoë doet ondertussen verslag bij Wendy en Babette. Ze verteld over de “verbouwing” die er momenteel gaande is. Ik zei tegen haar hou er rekening mee dat er nee gezegd wordt. Toen zei Kenzy kan hij niet met zijn autistische kop gewoon rekening houden? Als er een autistisch is is zij het wel merkt Wendy op. Dus zij komt naar kamer 2 en gaat daar even alles zegt Babette… Mij boeit het niet, ze doet maar. Zou Kenzy door deze verbouwing  echt beter kunnen slapen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

2 Reacties

Cisca 24 april 2023 - 10:42

Ik denk dat Kenzy had verwacht dat iedereen een aparte luxe slaapkamer zou krijgen. Deze dame beslist het wel even. Ze kan beter haar koffer pakken en lekker naar huis gaan,raar mens.

Beantwoord
Lien 25 april 2023 - 07:56

Helemaal niet die moet zo snel mogelijk naar huis daar kan ze slapen

Beantwoord

Laat een reactie achter