Home » De deelnemers doen een gezellige muziek bingo en Janet treed op als clown

De deelnemers doen een gezellige muziek bingo en Janet treed op als clown

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze middag staat in het teken van muziek bingo. De loods is omgetoverd tot een bingo zaal. Voordat de muziek bingo begint neemt nog even het woord. Ze heft een flesje bier en doet een proost op de verjaardag van Janet. Daarna legt Wendy uit dat er 4 prijzen gewonnen kunnen worden. Als er een valse bingo is dan trek je een kaartje en moet je een opdracht uitvoeren. Mocht er een dubbele bingo zijn volgt er een quiz vraag. En alle liedjes worden 30 seconden afgespeeld.

Vervolgens gaat de bingo van start. Marciano draait 30 seconden liedjes en de deelnemers moeten op de bingokaart kijken of de artiest of titel van het liedje erop staat. Jan-Willem heeft onder andere bingo en hij wint een zakje met snoepjes. Jeffrey en Moraima hebben tegelijkertijd bingo en moeten een quizvraag beantwoorden. Jeffrey weet de vraag goed te beantwoorden en ook hij krijgt een zakje met snoep.

Daarna krijgen de deelnemers nog een verrassingsoptreden van jarige job Janet. Janet is verkleed als clown en wordt met luid gejuich ontvangen. Ze heeft een eigen liedje gemaakt die ze aan de groep voordraagt. Daarna worden er nog enkele rondes bingo gespeeld en zit de bingo muziek middag erop. Inmiddels is de groep begonnen aan het avondeten. Wat gaat de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter