Home » Bern legt uit waarom hij geen pitch gaf, hij wil zich niets laten verplichten en bezoek van een muis

Bern legt uit waarom hij geen pitch gaf, hij wil zich niets laten verplichten en bezoek van een muis

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden de deelnemers bezoek. Er zat namelijk een muis op de gereedschapstafel uit een potje te eten. Isaac ontdekte het diertje toen hij zijn batterij van zijn zender wilde wisselen. De muis gaat vrolijk door met eten. Isaac noemt hem Erikie. Dit omdat hij zo enthousiast aan een potje zit te likken.

De rest van de avond is vrij rustig verlopen in een jaar van je leven. Bern heeft wel nog een gesprek met Jeffrey gehad. Tijdens de speeches voor de managersverkiezing liet Bern weten dat hij geen zin had. Ook andere deelnemers deden dit tot grote ergernis van Jeffrey. Bern besluit zijn kant van het verhaal uit te leggen. Je vroeg nadat ik klaar was waarom waarop ik zei dat ik dat niet wil. Dat is een hele verkapte vorm wat ik allemaal al had besproken met mensen daar (productie). Na de brief, ik heb toen wat aangegeven. En dat ik het snap maar ik kan niet wat hun van mij verwachten. Mij verplichten om wat te doen. Dit is een reality show en het is niet de realiteit dat ik daar kan gaan staan alsof ik echt manager zou zijn. En ik mag niet zeggen stem niet op mij dan zeg ik op zo’n moment niks. Wat je nu zegt had je daar ook kunnen zeggen merkt Jeffrey op. Ik weet niet beter dan dat het serieus genomen moet worden. Dus dan zit ik hier mijn tijd te verdoen als drie mensen zeggen ik wil het niet. En ik leef maar een keer en ik ga mijn tijd niet verdoen. Dan ben ik er klaar mee, en hoe ik dat uit uit ik dat. Ik ga mijn tijd niet lopen verdoen. Ik heb ergens voor mijzelf de grens getrokken gaat Bern verder. Ik kwam met een leerproces voor mijzelf en niet voor een ander. Dat had je allemaal kunnen zeggen in een speech antwoordt Jeffrey. Dan heb je tenminste een speech. Anderen willen het ook niet worden maar die hebben tenminste hun best gedaan. Dat vind ik knap en dan vind ik het van jou een beetje te makkelijk misschien. Jij had ook iets kunnen verzinnen. Misschien heb je er weer te lang over nagedacht. En soms moet je niet te moeilijk nadenken. Ik wilde dit alleen even aangeven benadrukt Bern. En dan kun je daar weer een mening over hebben. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, Koningsdag in een jaar van je leven! Wat gaat er vandaag allemaal nog gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter