Home » Isaac, Erik, Babette, Bern en Eunice gaan 24 uur aan een stuk lopen

Isaac, Erik, Babette, Bern en Eunice gaan 24 uur aan een stuk lopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. En vandaag staat er een 24 uur loop op het programma. Isaac heeft dit georganiseerd. En zoals het woord al zegt het is de bedoeling om 24 uur aan een stuk te lopen.

Isaac laat zich eerst nog even over handen nemen door Rupert. Diegene die 24 uur gaan lopen is Babette, Bern, Erik, Eunice en Isaac zelf. Dan is het tijd om te lopen. Isaac heeft een rugzak met gewicht en spreekt de groep toe. Ten eerste wil ik het weer bedanken. Het is top weer om te wandelen. Geniet er gewoon van, het is iets moois om jezelf te prikkelen. Al loop je een half uurtje, een uur, gewoon lekker in beweging blijven. Het is goed voor je lichaam. Geniet er gewoon van, we gaan kijken hoe ver we komen. Daarna wordt er afgeteld en begint iedereen te lopen. Er wordt een lekker muziekje aan gezet. De sfeer zit er goed in en de meeste deelnemers lopen gezellig mee. We gaan de komende tijd dus veel lopende deelnemers op de livestreams zien… Gaan Isaac, Babette, Eunice en Erik het 24 uur volhouden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.3]

1 Reactie

D.Pison 29 april 2023 - 16:59

Goedenavond, ik ben een wandelaarster en ben bekend met lange afstanden. De Nijmeegse 4 daagse liep ik jarenlang op de 50km. De start was om 4 uur in de ochtend en dan was ik rond 14u aan de finish. Dus zo’n 10 uur gelopen en reken maar dat je dan vermoeid bent. Terwijl ik getraind was.( ook liep ik nog langere afstanden, van meer dan 100km. Ik weet dus waar ik ’t over heb) Willen deze mensen 24 uur gaan wandelen? Onverantwoord!!!. Buiten het feit dat ze dit absoluut niet kunnen volbrengen! Een onvolwassen EN onverantwoordelijk besluit van degene die dit nu in de groep naar voren heeft gebracht! Het is ONMOGELIJK om ongetraind deze uitdaging aan te gaan! Want dat betekent 24 u non-stop doorlopen, hè………met natuurlijk soms een rustpauze maar niet langer dan 15 minuten! En NIET op bed gaan liggen!!!!! Jullie als productie zouden het moeten verbieden. Er zijn grenzen! Deze groep is als geheel niet volwassen!!!! Een enkeling uitgezonderd, zoals Janet bijvoorbeeld. Voor mij de winnaar!!! Heb ik al eerder gezegd!!!! Groetjes, fijn weekend!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter