Home » De deelnemers stoppen na 18 uur lopen met de 24 uursloop

De deelnemers stoppen na 18 uur lopen met de 24 uursloop

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zijn enkele deelnemers nog steeds bezig met de 24 uur loop. Bern begint na 10 uur lopen ook klachten te krijgen. Hij laat zich door Sasha behandelen, hij heeft flink wat last van blaren. Nadat zijn voeten voorzien zijn van tape gaat hij even 5 minuten op bed liggen om te rusten. Daarna gaat hij weer stug verder. Jan-Willem komt ook even bij de wandelaars kijken. Hij maakt een opmerking over de wandelaars. Isaac die dan nog steeds aan het lopen is lijkt het niet zo te kunnen waarderen. Je moet hier niet komen staan om mensen te demotiveren zegt hij tegen Jan-Willem. Dat doe ik ook niet antwoordt Jan-Willem, het is alleen maar goedheid. Voor mij is het demotiverend antwoordt Isaac waarop Jan-Willem zegt oké en loopt weer de loods in.

Maar dan in de nacht rond 5:00 uur besluiten de dan nog lopende deelnemers dat het genoeg is geweest. We hebben 18 uur lang gelopen merkt Isaac op. Babette vond het leuk, iedereen was ook lief en er was lekkere muziek bezig. Nu ben je ook nog gewoon fit for what ever merk Isaac op. Babette denk ergens denk ik sta gewoon op en ga verder. Ik weet dat ik het kan. Sasha antwoordt dat het daar niet meer om gaat. En als er een verdien opdracht dan sta je er ook voegt Jasper eraan toe. Isaac is blij dat er zoveel mensen meegedaan hebben. Uiteindelijk gaat iedereen naar bed om uit te rusten na een lange dag lopen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.1]

1 Reactie

D.Pison 30 april 2023 - 11:00

Laat ik sportief zijn en mijn waardering uitspreken voor degenen die 18uur liepen! Ik hoor niets over de kilometer-stand. Had Isaac geen runkeeper o.i.d.? Hoeveel km per uur was ’t bijvoorbeeld? Maar goed, gelukkig is het goed afgelopen so wie so! Dit was toch iets wat normaliter een gedegen voorbereiding behoeft. Mensen als Eunice en Isaac: Leg anderen geen dingen op! Zeker niet op sportief gebied! Het is dwingend,vervelend en gaat te ver! Maar voor nu: Chapeau voor degenen die deze prestatie leverden!

Beantwoord

Laat een reactie achter