Home » Zoë, Janet en Babette denken dat Jeffrey kans maakt op een gele kaart

Zoë, Janet en Babette denken dat Jeffrey kans maakt op een gele kaart

Afgelopen avond was het een rustige avond in een jaar van je leven. Janet, Zoë en Babette hebben een gesprekje over een aantal mededeelnemers.

Ik ga geen gele kaart meer halen zegt Zoë. Janet laat weten dat ze zo ook niet zou weten bij wie. Misschien bij Jeffrey voegt ze eraan toe. Dat wilde ik ook zeggen zegt Zoë. Ondanks dat hij zich rustig kan houden… denk ik toch Jeff een keer. Zijn geduld wordt ook echt getest. Babette merkt op dat hij het ook wel moeilijk heeft. Ja antwoordt Zoë, ik was ook bij hem. Je ziet ook echt dat hij zich verveeld voegt Janet eraan toe. En dat zie je aan Jasper ook. Babette is het daarmee eens. Hij mist Kim en die ander mist Wanda. Hij zei ook dat als hij eruit is dat hij naar Wanda zou gaan merkt Janet op. Dat zou Ivor leuk vinden antwoordt Zoe. Ja dat zei ik ook al gaat Janet verder. Ik heb het er met Wanda over gehad en ze zegt soms zoek je wel eens genegenheid. Dat wil niet zeggen dat ik verliefd op hem ben zei ze maar ja. En dat heeft ze ook met Ivor besproken voor ze erin kwam. Dat het mocht vraagt Babette. Ze zei dat het van beide kanten kan zijn antwoordt Janet. Hij kan ook genegenheid zoeken enneh… Het aan haar was om uit te zoeken als ze terug is. Zoë is blij dat ze niemand hebben in de loods. Ondanks dat het eenzaam is hier soms. Maar het is het grootste vergif hier. Babette laat weten er ook blij mee te zijn. Als je echt verliefd wordt en die persoon moet gaan, of jaloezie of het werkt niet of je hebt ruzie. Daar wordt je toch akelig van. Ik zou dan ook uit mijn plaat kunnen gaan denk ik.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.7]

4 Reacties

Debbie 1 mei 2023 - 11:20

Zoë had er vorige week 1 verdient,omdat ze een schaaltje of bordje kapot smeet

Beantwoord
Narda 1 mei 2023 - 22:01

De uitzending van 1 mei klopt van géén meter.

KENZY is er onterecht uit gemoeten.
De tussentijd was 4 stemmen voor Jeffrey, 3 stemmen voor kenzy ,2 voor Rupert.na de reclame krijgt Jeffrey 2 stemmen er bij wat zichtbaar in beeld, Robert er 2 bij, moriama. 1 en Izace 1. En de uitslagen Kenzy 9 Jeffrey 4 en Rupert 3.
Klopt géén bal van kenzy zal nooit géén 9 stemmen gehad kunnen hebben.
Ik ben van mening dat Jeffrey de opdracht uit had moeten voeren en niet Kenzy

Beantwoord
Diane 2 mei 2023 - 13:12

Onzin. Er stond een belediging naar haar in. Was terecht. Ondertussen zaten er wel 5 dieven te zuipen.

Beantwoord
Pietje 2 mei 2023 - 14:20

Ik zit ook nog steeds te wachten op de gele kaart van Zoe. Het schoteltje kapot gooien is zeker een gele kaart waard.

Beantwoord

Laat een reactie achter