Home » De deelnemers moeten ballen met hun voeten verplaatsen om geld te verdienen

De deelnemers moeten ballen met hun voeten verplaatsen om geld te verdienen

Het alarm is weer afgegaan in de een jaar van je leven loods. De deelnemers moeten naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Als alle deelnemers weer de loods in mogen dan neemt de stem het woord om uit te leggen wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie hebben de afgelopen maanden flink gesport hier in de loods. En hopelijk zijn jullie daarbij de buikspieren niet vergeten te trainen. Want jullie moeten zo dadelijk zittend een bal die geklemd is tussen jullie voeten doorgeven aan de volgende deelnemer. En deze moet de bal ook weer geklemd tussen de voeten aanpakken en doorgeven aan de volgende. Jullie moeten hierbij op je stip blijven zitten. Als je in balbezit bent mogen alleen je billen en handen de grond raken. Anders telt de bal niet, je mag er dus niet bij gaan liggen. Jullie krijgen 10 minuten de tijd om zoveel mogelijk ballen van het start naar het eindpunt te brengen. De bal en je voeten mogen de grond niet raken. Elke bal die bij het eindpunt aankomt levert 10 euro op voor de huishoudpot. De manager staat bij het startpunt en mag de bal tussen de voeten van de eerste deelnemer klemmen. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

Daarna krijgen de deelnemers nog de tijd om vragen te stellen aan de scheidsrechter. Wendy vraagt ook nog een oplossing voor Moraima. Volgens haar kan ze die draai niet maken. Moraima vindt het niet leuk dat ze het vraag. Ik heeft niet genoeg kracht in mijn benen zegt ze.  Maar als alle vragen beantwoord zijn gaan de deelnemers op de stippen zitten en begint de verdienopdracht. De groep probeert zoveel mogelijk ballen van het begin naar het eindpunt te krijgen. Uiteindelijk weten ze 230 euro bij elkaar te verdienen. De huishoudpot is weer aangevuld!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

2 Reacties

Rina 2 mei 2023 - 13:10

Wendy is de baas samen met babtte

Beantwoord
Diane 2 mei 2023 - 18:08

Weer shag en tabak voor de doegroep!

Beantwoord

Laat een reactie achter