Home » Erik, Jan-Willem, Bern en Sasha bespreken wat te doen met de volgende eliminatie

Erik, Jan-Willem, Bern en Sasha bespreken wat te doen met de volgende eliminatie

Afgelopen avond hebben Erik, Sasha, Jan-Willem en Bern een gesprek gehad in de kas. Het groepje heeft het volgende eliminatie. Ze bespreken op wie ze willen gaan.

Sasha denkt dat in deze fase van het spel je vroeg moet komen met de plannen die er zijn. Nu denk ik dat het niet het verschil gaat maken omdat we in een meerderheid zijn maar als er maar een om kiepert. En ik heb wel wat geluiden gehoord. Wat jij zei ook al dat het een beetje richting Jeff neigt. Ja antwoordt Erik, Jeff is ook al een beetje los van de groep. Hij is een beetje van het padje af geloof ik merkt Sasha op. Ja zegt Erik en volgens Sasha is het niks nieuws. Het ontwikkeld zich alleen maar verder. Helaas moet ik wel zeggen voegt ze eraan toe. Maar de afgelopen tijd denk ik wel waar zit hij met zijn hoofd en dat ik me zo vergist heb. Ik denk dat dat voor meerderen zo telt maar ik vind wel dat je niet emotioneel moet stemmen als dat gebeurt. Maar als ik zie wat er om mee heen gebeurt, de impact en de sfeer, denk ik dat naast de sfeer die erop vooruit gaat ook nog spel technisch een slimme zet zou zijn.

Hij doet alsof hij god is en alles kan winnen gaat Sasha verder. Dat zeker niet in ieder geval antwoordt Erik waarop Sasha zegt ik weet niet hoe jullie erover denken?  Erik antwoordt dat hij goed contact heeft met Jeffrey. Hij heeft tegen mij gezegd volgende keer ga ik op Bern stemmen. Vorige maand zeiden ze ook nog jou naam en die van Jan-Willem antwoordt Sasha. Jan-Willem denkt dat het een koffiedik verhaal wordt. Ik heb hem niet op mijn lijstje staan. Ik ben wel klaar met zijn uitbarstingen want dat gaat nergens over. Ik vind het stem vee veel erger. Moraima hoe leuk ze ook is, ik heb al veel met haar mee gemaakt en ik denk het is goed met je. Als het stem vee minder wordt worden die stemmetjes ook minder.

Erik maakt het niet uit wie het is, als het maar iemand van die kant is. Ik heb een enorme last van Rupert. Het is vanaf het begin af aan een enorme slang geweest. Hij loopt de boel op te jutten en hij heeft mensen achter zich. Dus als hij eruit valt dan weet Moraima bijvoorbeeld niet meer wat ze moet doen. Jan-Willem denkt dat het uiteindelijk niet uitmaakt wie er staat. Je haalt het of je haalt het niet. En nu trekken we toch aan het kortste eind. Een van ons komt er te staan. Klopt antwoordt Sasha, een van ons komt erop als het een duo is. Maar wat ik ook gehoord heb is dat een aantal van hun bereid is om ook op Jeff te gaan. Dan heb je wel een meerderheid. Onder andere Zoë zou er zo over denken. En er zouden er nog 1-2 meer zijn voegt Sasha eraan toe. Ik denk dat de boel uit elkaar valt zegt Jan-Willem dan. Het is en blijft koffiedik kijken. Sasha denkt wel dat ze iedereen uit het andere kamp mee moeten krijgen om op Bern te gaan. Ik vind dat we voor een sterk iemand moeten gaan, de proeven doe je niet zomaar. En dan is het wat verziekt mij tijd hier en dan is dat voor mij Jeff.  Bij mij begint hij erin te komen merkt Jan-Willem op maar ik vind het ook ongelooflijk dat de stelers en jatters nog rondlopen. Ik denk dat de andere groep hun eigen ding gaat doen met keuzes.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.7]

1 Reactie

Jenny Jans 3 mei 2023 - 09:25

Jeff moet er in blijven, is de enige die het smeuïg maakt!

Beantwoord

Laat een reactie achter