Home » Isaac maakt zich zorgen als Zoë manager wordt

Isaac maakt zich zorgen als Zoë manager wordt

Afgelopen avond had Isaac een gesprek met Marciano over de nieuwe manager die deze week verkozen moet worden. Zoë wil het graag worden maar Isaac lijkt toch twijfels te hebben…

Ik maak me zorgen begint Isaac, leuke meid. Ik gun het haar. En dan kijk ik gewoon wat er de afgelopen 8 maanden gebeurt is. Je denkt er misschien makkelijk over maar het is next level. Het zijn nu wel minder mensen dus dat maakt het eventueel wel makkelijker voegt hij eraan toe. Maar de mensen die nu hier leven zijn nog kritischer. Ze weten ook precies hoe of wat. Ze hebben hogere verwachtingen merkt Marciano op. Juist antwoordt Isaac en als je dan eigenwijs gaat doen dan wordt het geen leuke tijd. En dan is 5 weken echt lang. En ik zei ook je hebt echt wel veel mensen om je heen als je het niet weet. Maar je hebt zoveel mensen dat je je eigen beslissingen of gevoel gaat missen. En dat is ook belangrijk daar boven. Ook al komt er iemand met iets kijk ook eerst naar je eigen mening.

Dan begint Isaac over alcohol. Ik zei ook al ik zou de alcohol het liefst weglaten. Ik zou het top vinden als je dat doet antwoordt Marciano. En ik zei als je het toch doet doe dan 2 biertjes of zo gaat Isaac verder. Echt niet meer want ik heb het de laatste keer gezien hoe je kan zijn. Dat wil je echt niet maar echt verantwoordelijkheid. Ik zei het zou je sieren als je me laat zien dat je 5 weken lang… dat zou dope zijn. Maar ik denk dat ze het zwaar gaat krijgen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter