Home » Bern denkt dat er weer een nieuwe rook stelling gaat komen en de groep hoopt op een verdienopdracht

Bern denkt dat er weer een nieuwe rook stelling gaat komen en de groep hoopt op een verdienopdracht

Afgelopen avond is rustig verlopen. Inmiddels is alweer een nieuwe dag aangebroken. De deelnemers staan op hun gemak op. Vanavond staat er een barbecue op het programma. Nieuwe manager Zoë hoopt dat er vandaag een verdienopdracht komt. Ze heeft 2 bestelmomenten klaarstaan. En wil graag een sporthorloge zodat ze de tijd in de gaten kan houden zodat ze op tijd kan bestellen. Meerdere deelnemers verwachten vandaag een verdienopdracht. Ze hopen er eerlijk gezegd een beetje op maar of dat ook echt gaat gebeuren?

Bern en Sasha hebben een gesprek in de kas. Volgens Bern gaat er weer een nieuwe rook stelling komen. Dat lijkt mij heel sterk antwoordt Sasha. Het is 6 april een maand geleden merkt Bern op. Ja maar we hebben ook nog vrij te besteden gehad gaat Sasha verder. Daar is ook nog rokerswaren van gekocht. Verder maken de deelnemers zich klaar voor een sport circuit, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.7]

Laat een reactie achter