Home » Er komen weer wat stellingen aan tot ergernis van enkele deelnemers

Er komen weer wat stellingen aan tot ergernis van enkele deelnemers

Net voor het avondeten worden er weer wat stellingen in de groep gegooid. Hier kan 24 uur over na worden gedacht zodat er morgen over gestemd kan worden.

Erik neemt als eerste het woord, hij deelt mede dat hij binnenkort kamer 4 wil reserveren om te oefenen met de muziekbox en de songteksten erbij. En ik wil een stelling opgooien voor de dingen die we nodig hebben voor het songfestival. Dat gaat 43 euro kosten. Dat is onder andere verf waarvan we het meeste overhouden. En standaarden voor microfoons. Eunice neemt daarna nog even het woord over en zegt dat ze aanstaande zondag gaan oefenen voor het record worstjes. Dat is om 12:00 uur.

Rupert wil ook nog wat zeggen. Moraima heeft voor moederdag een evenement wat ze wil organiseren. Ze had eerder al petjes besteld bij het honkbal gebeuren. Maar die zijn niet meer doorgekomen. Die 60 euro is niet meer uit de prijzenpot gehaald. Dit evenement kost 100 euro. Nu hebben Eunice en Jan-Willem een evenementen pot doelend op het geld wat ze beschikbaar hebben gesteld. Maar volgens hun moet er dan eerst een stelling ingegooid worden. Bij die 100 euro zitten ook prijsjes die je kunt winnen. 100 euro reageert Janet verbaasd, moet dat dan 100 euro kosten? We horen het morgen dan wel… Jan-Willem kan het ook niet snappen 100 euro voor prijsjes. Volgens Eunice is het ook meteen voor moederdag. Ik heb me er al bij neergelegd laat Jan-Willem weten. De domheid straalt er soms van alle kanten vanaf.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4]

2 Reacties

Lies 5 mei 2023 - 20:35

Ga eerst maar geld verdienen met een opdracht JW ipv constant te zeiken. Kan die man aub naar huis gestemd worden ! Wat een negativiteit uit die vent

Beantwoord
Esther Weeda 6 mei 2023 - 07:33

Wordt tijd dat ze buiten de loods gaan leven…ze hebben totaal geen besef meer wat de waarde van geld is!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter