Home » Sasha wil bij Zoë gaan peilen of ze mee wil in een tactisch plan op Jeffrey

Sasha wil bij Zoë gaan peilen of ze mee wil in een tactisch plan op Jeffrey

Afgelopen avond besloten Sasha en Bern zich even terug te trekken in de kas. Al snel ging het over de komende eliminatie… Sasha wil bij Zoë gaan peilen of ze mee wil in een tactisch plan op Jeffrey.

We moeten nu nog kijken waar mensen op willen eigenlijk zegt Bern. Ja antwoordt Sasha, het is eigenlijk heel simpel als ik soms reacties hier zie. Ik denk dat een Zoë er nog wel open voor zou staan. Omdat ik haar ook zou kunnen overtuigen dat niemand erachter komt. En als dat gebeurt dan heb je jij, ik, Jasper, Zoë, Erik, Jan-Willem, Janet, Eunice en Mirthe somt Bern op. Dan zou het 9 zijn. Dan heb je een meerderheid merkt Sasha op. Volgens Bern begint het dan bij Zoë. Als wij kunnen zeggen ze gaat ook op Jeffrey. Als manager is ze ook doorslaggevend. Het is ook nog een keer zo dat als hun groep doorslaggevend blijft gaat Sasha verder. De kans dat hun groep in zijn geheel blijft is groot maar tegelijkertijd ook klein. Wendy had ook al aangegeven dat ze niet weet op wie ze moet stemmen en het op zich nu wel best vindt. Wendy trekt ook haar eigen plan benadrukt ze. Ik ga met Zoë praten, ik ga morgen als zij haar make-up doet een beetje shoppen. Een beetje kletsen over waar we het eerder hebben gehad. En dan gewoon peilen. Ik ben zelfs zo ver ervoor bereid om er een deal tegenover te zetten. En te zeggen Zoë mocht jij een keer aan de beurt zijn, stem ik niet op jou en laat ik je weten als ze op jou willen. Ik wil hem er gewoon uit. Die man moet gewoon weg. Daarna valt het geluid enige tijd weg. Sasha zegt dat het doordacht en logisch moet zijn. Vervolgens hebben de twee het over totaal iets anders en zit het tactische gesprek erop…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 2.6]

1 Reactie

Ingo 7 mei 2023 - 08:38

Niks ervan !
Jeffrey moet samen met Isaac en Marciano de finale halen.
1 van deze 3 zou naar mijn mening de winnaar moeten zijn.
Elke andere winnaar zou een aanfluiting zijn

Beantwoord

Laat een reactie achter