Home » De groep stemt op stellingen en Isaac en Zoë hebben onenigheid over een deur

De groep stemt op stellingen en Isaac en Zoë hebben onenigheid over een deur

Afgelopen avond werden er weer wat stellingen behandeld. De groep komt nadat Bern karaoke gezongen heeft bij elkaar om te stemmen. Erik neemt het woord. Voor het meezing festival, 43 euro voor onder andere wat verf en microfoon standaards. Dus maak je keuze. Zoë inventariseert en een meerderheid stemt voor. Dan is het tijd voor de stelling van Rupert en Moraima. Voor Moederdag, 100 euro. Jeffrey weigert te stemmen maar een meerderheid stemt voor. Marciano begint daarna over de bouw van een cabana. Het kost nu 260 euro. De groep stemt ook voor. En daarmee zijn alle stellingen behandeld.

Wat later hadden Isaac en Zoë wat woorden met elkaar. De onenigheid ging over een deur van het managerskantoor die volgens Isaac te hard is dichtgeslagen. Jij zegt ik gooi die deur hard dicht zegt Zoë tegen Isaac. Je deed de deur hard dicht wat wil je daar mee zeggen vraagt Isaac geïrriteerd. Mag ik uitpraten gaat Zoë verder. Ik doe die deur dicht maar het was niet de bedoeling om hem zo hard dicht te doen. Waarom gooi je deze deur dan zo hard dicht vraagt Isaac. Om te laten zien wat smijten is antwoordt Zoë. Isaac gaat vervolgens het kantoor weer uit. Zoë zegt tegen Rupert dat Isaac altijd voor Jeffrey denkt. Ja zucht Rupert, niet bij alles maar wel veel. Isaac lucht ondertussen zijn hart bij Babette. Ze (Zoë) zit nu op een wolkje. En daar moet ze vanaf. Anders gaat ze de verkeerde mensen tegen haar f*cking harnas aanjagen. En Jeffrey loopt ondertussen kwaad rondjes over het terrein. Isaac zegt dat ze dit nu gewoon moeten accepteren. Het is bevestiging op bevestiging dat we dit elke dag voor ogen moeten zien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

1 Reactie

Cisca 7 mei 2023 - 10:20

Als het zo doorgaat blijft er weinig geld voor de winnaar over. Misschien nog wel 10.000 €. Zoals hun geld uitgeven.

Beantwoord

Laat een reactie achter