Home » Mirthe haar gevoel over Eunice klopt niet en daar worstelt ze mee

Mirthe haar gevoel over Eunice klopt niet en daar worstelt ze mee

Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven beginnen de deelnemers met oefenen voor een nieuw record. Eunice verteld wat de bedoeling is. Het gaat om een eet record, de bedoeling is om minimaal 11 worstjes te eten binnen 11 minuut. De mond moet leeg zijn voordat er een nieuwe worst gegeten mag worden en één hand mag maar gebruikt worden. De deelnemers gaan aan de slag om te kijken of het record haalbaar is.

Na het oefenen lijkt Mirthe ergens mee te zitten. Buiten praat ze erover met Babette en Wendy. Mirthe voelt zich er namelijk niet fijn bij dat haar naam niet op de lijst vermeld stond na het oefenen van het record worstjes eten. Ze heeft er ook al iets over gezegd bij Eunice. Volgens Mirthe gaf Eunice toe dat ze haar naam vergeten was en weet ze wel dat ik het niet leuk vond. Ik heb haar al vaker gezegd dat ik haar nep vindt en dat ze overdrijft. En niet weet of ik haar echt vindt. Ze praat altijd over zichzelf. Ik weet het niet, ik ben een beetje in de war voegt ze er met een lach aan toe. Mijn gevoel over haar klopt niet. Volgens Babette is het alles een beetje bij elkaar. Misschien moet je het haar uitleggen. Nu zit het in jou. Gert-Jan zei al dat ik voor haar moest oppassen, Kenzy ook. Maar dat wil ik niet denken maar ik mag haar ook. Het gaat gewoon altijd om haar. Ik weet het niet, ik ben even in de war. Ik wil niet negatief denken maar mijn onderbuik gevoel zegt iets. Babette moet er even over nadenken, maar als je een band hebt loopt het ook niet altijd vlekkeloos. Nee zegt Mirthe, ik ga ook wel even bij haar praten. Babette zegt dat Eunice soms een beetje doordraaft en zich daar niet bewust van is. Ik ben ook niet boos benadrukt Mirthe, maar het zijn rare dingen dat ik uitgegumd ben. Ik dacht toch even vragen of alleen ik het raar vond… Babette denkt dat het niet om de lijst gaat maar om een klein stukje.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

1 Reactie

Happy 7 mei 2023 - 13:07

Niet zeuren mirte,

Beantwoord

Laat een reactie achter