Home » Mirthe weigert haar bed uit te lenen aan Jan-Willem en Eunice, alles wordt verknipt

Mirthe weigert haar bed uit te lenen aan Jan-Willem en Eunice, alles wordt verknipt

Mirthe heeft een bed wat breder is, ze heeft toen Kenzy nog in een jaar van je leven verbleef een verbreding gemaakt. Afgelopen avond wilde Eunice graag gebruik maken van dit bed. Maar Mirthe had daar toch haar bedenkingen bij…

Eunice loopt naar Sasha, Jan-Willem en Bern die in de kas zitten. Ik heb een vraagje begint Eunice, je wilde logeren. Wil je bij mij blijven totdat ik in slaap val? Ja antwoordt Jan-Willem, dan kunnen we ook wel in Mirthe haar bed liggen hebben we iets meer ruimte. Dan moeten we het wel aan haar vragen merkt Eunice op. Jij bent haar vriendin benadrukt Jan-Willem. Mirthe mag toch niet naar bed. En Bern en ik kunnen daar ook niet slapen voegt Sasha eraan toe. Bern moet toch wakker blijven. Dus ik ga naar mijn eigen bed, dan moet je even met Mirthe overleggen. Bern heeft er ook niets op tegen, we wisselen om de drie dagen legt hij uit.

Eunice besluit uiteindelijk naar Mirthe te gaan die een spelletje aan het spelen is. Een vraagje, Jan-Willem wilde logeren begint Eunice. En omdat je bed niet gebruikt wordt, Bern slaapt niet. Toen zeiden hun je mag ook daar slapen maar mag dat van jou? Ja hoor antwoordt Mirthe maar… We doen niks he onderbreekt Eunice daar. Ja zegt Mirthe anders kunnen ze het knippen alsof ik daar lig. Dat gaan ze niet doen antwoordt Eunice. Tuurlijk zegt Mirthe want Sasha zou daar eigenlijk slapen. We gaan niks doen herhaald Eunice nog eens. Oke zegt Mirthe, anders mag ik niet meer thuis komen. Het is wel sbs 6 he. Dat doen ze niet antwoordt Eunice. Alles voor de kijkcijfers he merkt Mirthe op. Ik ga controleren he. Ben ik een kind van 5 of wat vraagt Eunice. Je mag alles doen wat je wilt zegt Mirthe maar niet in mijn bed. Bij deze hoeft het niet meer zegt Eunice en loopt weg.

Mirthe bespreekt vervolgens met Moraima en Erik wat ze ervan vindt. Ze heeft wel meer dingen beloofd en niet gedaan zegt ze. Erik antwoordt dat hij er ook niet op zit te wachten. Als er geen camera’s waren mocht het wel zegt Mirthe, het komt raar over in mijn bed. Babette hoort Mirthe vervolgens klagen en vraagt wat er is. Mirthe legt uit dat ze gezegd heeft dat het wel mocht. Als je maar niet sekst in mijn bed, het is sbs6, ik vertrouw het niet. Zien ze ineens een oude vent in mijn bed bewegen. Dus ik zei als het normaal gaat. De vorige keer zei ze ook nee, nee, nee. En is het wel gedaan. Ik weet zeker dat er wat gaat gebeuren. Het is jou mening toch merkt Babette op. Ik zei het gewoon heel aardig benadrukt Mirthe. Eunice laat uiteindelijk aan Jan-Willem weten dat het niet gaat. Dus je mag even in mijn bedje tot ik in slaap val… Oke zegt Jan-Willem dan doen we dat…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.4]

Laat een reactie achter