Home » Rupert en Babette roepen de groep bij elkaar, voor een nieuwe stelling over tabak en een pruik

Rupert en Babette roepen de groep bij elkaar, voor een nieuwe stelling over tabak en een pruik

Afgelopen avond werd de groep bij elkaar te roepen. Een aantal deelnemers wil namelijk weer een stelling inbrengen. Dit keer gaat het over tabak en een pruik…

Rupert staat op het podium en bespreekt alvast met Babette hoe hij het aan wil pakken. Rupert spreekt de groep toe, we staan hier met een zwaar hart want de tabak is bijna op. En ik wil een tabak stelling erin gooien voor een maand. Ik had ook al gehoord in plaats van tabak doe dan dat iedereen iets kan kopen. Babette neemt het woord over, Moraima wil graag een pruik. Die kost 450 euro. Dat voelt voor een aantal mensen ook oneerlijk omdat die ook willen shoppen. Dus we hebben besloten de tabak stelling weer in te sluiten in een vrij te besteden bedrag. Behalve eten of drinken. Om het bedrag gelijk te houden aan de pruik van Moraima en de mensen die willen roken wordt het 500 euro per persoon. Jullie mogen daar 24 uur over nadenken. En dat is het.

Erik heeft een vraag, een maand geleden heeft iedereen 150 euro gehad is dat besteed? Babette laat weten dat mensen daar tabak aan hebben besteed. Maar dat vrij te besteden bedrag stond los van de tabak stelling. We zouden het na een maand weer opnieuw bekijken. Erik vraagt zich af of al het tabak voor 900 euro, 6 x150 al op is? Niet iedereen heeft daar 900 euro voor gebruikt laat Babette weten. We wisten ook dat die rookstelling zou komen, dat is de vorige keer afgesproken. Zo had ik het niet begrepen zegt Erik maar het zal. Babette zegt oke. We hebben 24 uur jongens, dan mogen we stemmen. Maar gaat dit er doorheen komen? Vanavond weten we het!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.2]

6 Reacties

T Hobijn Hobijn 11 mei 2023 - 07:44

vind het geweldig dat die stemming er weer komt ,wand ze laten hun allemaal een jaar opsluiten,dus zelf vind ik dat kan plezierig gaan,en zelf vind ik het dan onnodig dat er een met depot van door gaat en zodoende vind ik 1 of 2 miljoen voor winnar genoeg.

Beantwoord
T Hobijn Hobijn 11 mei 2023 - 08:21

HERSTEL op me vorige bericht moet zijn 200 duizend .

Beantwoord
Bas 11 mei 2023 - 18:16

Ik hoop dat over al dat geld wat ze al hebben verbruikt uit de pot ook nog een belastlng aanslag komt dat vergeten ze denk ik zo slim zijn ze nou.

Beantwoord
Tinus sillekens 11 mei 2023 - 18:18

Jammer dat er door de productie toegestaan wordt dat er gerookt wordt. En alcohol gedronken. Alletwee verslavende producten. Programma wordt intensiever als hier een eind aangemaakt wordt.

Beantwoord
Diane vd Mortel 11 mei 2023 - 19:05

Gewoon nee voor allebei. Je weet waar je aan begint. Luxepoezen horen niet te winnen.

Beantwoord
Fonske 12 mei 2023 - 06:02

De uitgelezen mogelijkheid om te stoppen met roken!!

Beantwoord

Laat een reactie achter