Home » Erik vindt dat Moraima op de verkeerde mensen en dingen stemt

Erik vindt dat Moraima op de verkeerde mensen en dingen stemt

Nadat Mirthe een gele kaart kreeg omdat ze de gedragsregels overtreden had gaat het de rest van dag rustig aan toe in een jaar van je leven.

Erik en Moraima hebben een gesprek over het spel. Erik zegt dat hij vindt dat ze op de verkeerde mensen stemt. De verkeerde dingen stemt. Ik zie die dingen anders antwoordt Moriama. Maar op dat soort dingen zit ik anders in elkaar. Je hebt het recht om te stemmen wat je wilt benadrukt Erik. Maar ik vind dat je met de verkeerde mensen stemt. Moraima stemt wat ze zelf nodig vindt. We respecteren elkaars mening merkt Erik op. Ik hou niet van onrecht gaat Moraima verder, doelend op de ruzie tussen Mirthe en Eunice. Mensen behandelen als een soort… Ik zei tegen Mirthe ook dat ze anders is maar niet dat ze gek is. Eunice komt dan voorbij gelopen en Moraima vraagt of het goed gaat. Ja laat Eunice weten. Ik vind het kei vervelend natuurlijk. Het is mijn bedoeling niet geweest om zo’n situatie te creëren. Moraima antwoordt dat het de manier is waarop het gegaan is. Het is een stapel en boem. Erik laat dan weten dat hij nu geen zin heeft om die discussie te voeren. Eunice besluit weg te lopen.

Verder is het rustig in de loods want de 5 deelnemers die 48 uur zijn wakker gebleven liggen te slapen. Er worden spelletjes gespeeld, gesport en van het lekkere weer genoten. Vanavond staat er een filmavond op het programma. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter