Home » Moraima en Rupert organiseren een evenement tijdens moederdag

Moraima en Rupert organiseren een evenement tijdens moederdag

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven staat in het teken van moederdag. Deze morgen is er dan ook een ontbijtje, en alle moeders die momenteel in een jaar van je leven verblijven krijgen van Moraima een roos. Daarna is het tijd voor een uitgebreid luxe brunch. Tijdens deze brunch genieten de deelnemers van een achtergrond muziekje.

Na het ontbijt wordt er gesport, in het zonnetje gezeten en wat gekletst. Daarna is het tijd voor een evenement van Rupert en Moraima. Bon Kune genaamd. Het is een spel zegt Moraima, het is het favoriete spel van mijn moeder. Als je wint moet je Bon Kune roepen. Het betekent goed met jou. Het is een spel wat veel mensen op Curaçao spelen. Rupert neemt het woord over om het spel uit te leggen. Er zijn verschillende kaarten: zwaarden, goud, koper en bastard. Het is een kaart spel. Er zijn leuke prijzen te winnen. De deelnemers gaan aan de slag en Erik heeft als eerste gewonnen en mag een prijsje uitzoeken. Hij wint een ei. Dan doen de deelnemers nog een ronde en Eunice wint deze ronde. Ze wint een slaapmaskertje. Zo doen de deelnemers nog verschillende rondes. De deelnemers winnen van alles waaronder scheermesjes, chocolademelk, sport atributen en sokken. De deelnemers hebben een gezellige middag gehad. Wat gaat de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter