Home » Moraima is verdrietig, Jan-Willem vertrekt als de prijzenpot drastisch daalt en Zoë is moe

Moraima is verdrietig, Jan-Willem vertrekt als de prijzenpot drastisch daalt en Zoë is moe

Afgelopen avond zat Moraima voorbereidingen te doen voor Moederdag. Ze heeft namelijk wat op het programma staan voor deze dag. Tijdens het knutselen wordt ze emotioneel. Ze zegt in zichzelf dat ze zin heeft om te huilen. Uiteindelijk gaat ze richting de slaapkamer en wordt emotioneel. Ze huilt daar enige tijd op bed. Uiteindelijk lijkt ze zich te herpakken en gaat weer de loods in waar ze weer verder gaat knutselen.

Later op de avond hebben Jan-Willem, Eunice en Erik een gesprek in de kas. Er worden verschillende onderwerpen besproken zoals het management van Zoë. Jan-Willem vindt dat ze het best goed doet maar sommige dingen laat maar even. Ook heb ik het idee dat je bij Wendy moet oppassen met wat je zegt. Je hebt snel het korte lontje bij haar geraakt. Ik ben dan altijd diegene die het doet. Het is altijd eenrichtingsverkeer. Erik denkt op zijn beurt dat verschillende mensen dat ook met Eunice hebben. Dat zou kunnen antwoordt Jan-Willem maar ze heeft geen kort lontje. De manier van reageren is niet altijd dat anderen een eerlijke kans krijgen zegt Erik. Dat snap ik wel antwoordt Eunice. Iedereen heeft wel iets en een manier van reageren. Ja zegt Erik, dat weten we wel van elkaar maar toch kan het weer tot problemen leiden. Maar als je dat van elkaar weet dan moet je elkaar daarin een beetje… Niet te dichtbij komen voegt Jan-Willem eraan toe. Mensen zien gewoon niet wat ze zelf doen, er wordt met 2 maten gemeten merkt Erik op.

Daarna gaat het over gele kaarten, Erik vindt het belachelijk dat gele kaarten niet afgestraft worden. Het voelt niet antwoordt Jan-Willem. Erik snapt niet dat mensen dat niet voelen, in één klap gaat er een maandsalaris vanaf. Jan-Willem voelen het niet in de portemonnee, ze hebben geen idee van wat er in de pot zit. Ik was van plan te knokken om de prijzenpot maar toen ze de 25x eraf haalde… Ik ga er niet meer voor liggen, bestel maar en leef je uit. Ik ga niet meer ontploffen. Erik antwoordt dat het hem wel raakt maar niet te diep. Het doet zeer als je voor de prijzenpot bent gekomen merkt Jan-Willem op en Erik wil vasthouden aan zijn doel. Jan-Willem ook wel maar het is vechten tegen de bierkaai. Het gaat toch wel gebeuren en elke keer moet je het slikken. Ik blijf wel tegengas geven merkt Erik op. Blijf jij hier zitten als het nog 2 ton is vraagt Jan-Willem? Ja tuurlijk antwoordt Erik. Jan-Willem denkt er anders over, ik niet zegt hij. Erik zegt dat Eunice weg zou gaan bij 9 ton. Eunice antwoordt dat ze beloofd heeft niet zelf weg zou gaan. Dan kloppen die dingen niet merkt Erik op. Eunice legt uit dat ze aan buiten beloofd heeft niet weg zou gaan. En ik heb dat ook tegen Mirthe gezegd om haar bij te staan. En als er 1 ton overblijft kan ik niet weggaan. Verder laat Zoë aan Babette, Wendy en Jeffrey weten dat ze sinds de kamer wissel niet goed slaapt. Je hebt je grote idool boven je liggen merkt Jeffrey lachend op doelend op Isaac. Maar of dat de daadwerkelijke reden is?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.2]

Laat een reactie achter