Home » Veel gesprekken over eliminatie, stemmen verdelen en Jan-Willem en Erik lijken doelwit

Veel gesprekken over eliminatie, stemmen verdelen en Jan-Willem en Erik lijken doelwit

Ondanks dat het moederdag is in een jaar van je leven wordt er veel gesproken over de eliminatie. Zo hebben Wendy, Rupert, Isaac, Jeffrey, Moraima en Imaddidin het erover.

Eerst gaat het over Janet, Isaac verteld dat ze de vorige keer op Rupert heeft gestemd. Babette is een beetje verbaasd. Ik dacht dat ze mee ging op Kenzy. Moraima merkt op dat het een verloren stem is. Ik denk dat die lange (Erik) op mij gestemd heeft merkt Isaac op. Jeffrey denkt dat ze voor 5-5 moeten gaan. Zij krijgen niet 6 op 1. Wij moeten gewoon op de 40 plussers gaan benadrukt Isaac. Op JW (Jan-Willem) en die andere op Erik zegt Babette waarop Isaac bevestigd. Het is gewoon gokken er ervoor gaan zegt Jeffrey, anders is er niks meer aan. Als het geen duel is en je ziet bijvoorbeeld van je moet hoelahoepen dan kun je Erik er wel op zetten. Wendy is het daarmee eens. dat red hij niet met zijn rug. We houden dat gewoon vast. Babette somt op dat de helft van de groep op Jan-Willem moet gaan en de andere helft op Erik.

Ook Jeffrey en Marciano hebben het over het spel. Marciano denkt dat als hij gaat het geen verdienopdracht is. Volgens Jeffrey kan dat ook niet. Dan zou Zoë het wel erg makkelijk hebben gehad voegt hij eraan toe. En bij verdienopdrachten wordt wel duidelijk wie de zwakste schakel is merkt Marciano op. Het zijn wel vaak dezelfde antwoordt Jeffrey. Ik denk dat er nog 3 op een normale manier naar huis gaan. Dan nog een opdracht waar er een paar afvallen. En dan heb je een finale met 4. Maar we zien het wel, zie er eerst maar te komen…Ik zou het niet terecht vinden als wij daar niet komen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Laat een reactie achter