Home » Babette vertrouwd het andere kamp niet, willen ze hun op een verkeerd pad zetten?

Babette vertrouwd het andere kamp niet, willen ze hun op een verkeerd pad zetten?

Afgelopen avond werd er wederom veel over een eliminatie gesproken. Terwijl Babette en Jeffrey op kamer 4 bezig zijn met nagels komt het ter sprake. Babette heeft vernomen wat het andere “kamp” zou doen.

Babette zegt dat ze op Moraima gaan. Dat doen ze sowieso niet antwoordt Jeffrey. En Mirthe doet dat echt niet. Babette laat weten dat ze kort heeft kunnen praten met Zoë. Sasha is daar boven geweest en die zei Morrie en Jappie zei dat ook. Ik vind het raar, Sasha denkt na. Ze weet ook dat Zoë ook l*lt. Zij weet dat het doorgaan naar ons. En Mirthe waait mee, ze is echt gevaarlijk. Ik vertrouw haar echt niet. Ik hou wel van een risico merkt Jeffrey op. Maar als hun dan 5 of 6 hebben wat kan zegt Babette. Dan wordt het jij, ik of Isaac tegen iemand die wij doen. Bepaalde namen worden hier nooit  genoemd. Jappie heeft ook al alles uitgedacht. Jep antwoordt Jeffrey, beter dan ik. Als die straks met de prijs naar huis zal gaan dat kan ik niet accepteren merkt Babette op. Die heeft nooit zijn nek uitgestoken, nooit. Het klopt niet, waarom doen ze dat? Ze willen dat het echt lijkt. Ze willen laten zien aan mij dat ze niet op Isaac of jou gaan. Als ze Morrie erop zetten ligt het eraan wie wij erop zetten. Ze kiezen voor zichzelf, als wij bijvoorbeeld Sasha erop zetten moet die tegen Morrie en dan win je. Jeffrey denkt dat het ook aan de opdracht ligt. Jullie praten allemaal in duel. Het kan ook een duel zijn antwoordt Babette maar Jeffrey ziet dat voorlopig niet gebeuren. Maar met een duel is dat ook zo zegt Babette, wij kunnen nu ook bepalen wie er in een duel komt. Jappie zou ook nog gezegd hebben dat als  hij het kon en er bedenktijd was en hij zou knikken hij zichzelf erop zou zetten.

Uiteindelijk na lang praten zitten de twee buiten. Babette zegt zij (Sasha) weet toch ook dat Zoë goed is met Morrie. Ze weet toch dat het uit kan lekken? Dus dan kan het ook bedoeld zijn om iemand anders erop te zetten… Je snapt wel wat ik bedoel te zeggen. Om bijvoorbeeld niet een Bern erop te zetten, dan doen zij Morrie en weten zij dat ze toch verliest. Ik vind het raar, eerst ging Sasha en toen kwam Jappie die raakte in gesprek en vroeg wat vind je ervan? Op wie willen ze dan gaan vraagt Jeffrey. Dat weet ik niet antwoordt Babette. Het kan ook zijn dat ze het ons indirect willen laten weten. Dat ze toch weten dat het uit gaat lekken. Maar welke andere keuze zouden wij dan moeten maken? Dan sturen ze misschien wel naar een Erik. Ik ga proberen om nog iets op te gooien zegt Babette uiteindelijk als de twee weer naar binnen lopen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter