Home » Sasha vindt dat Jan-Willem onder de maat gepresteerd heeft en Erik vindt dat Wendy aan het stoken is

Sasha vindt dat Jan-Willem onder de maat gepresteerd heeft en Erik vindt dat Wendy aan het stoken is

Nadat Jan-Willem een jaar van je leven moest verlaten wordt er nog veel over de eliminatie opdracht gesproken. Zo zitten Jasper en Sasha in de kas. Jasper had verwacht dat er voor Eunice gekozen zou worden. Volgens Sasha had Eunice meer onthouden dan Moraima. Als dat zo zou zijn had ik niet voor Moraima gekozen. Dan was ik zeker voor een Jeff gegaan. Ik moet wel zeggen dat Jan-Willem onder de maat gespeeld heeft. Echt dat je denkt van oke… Het is jammer maar weer door. Ik had hem het liefste tot het einde gehouden. Jasper merkt op dat hij eigenlijk alleen nog maar iets met haar en Bern heeft. Verder verwachten de twee dat de eliminaties meer voor gaan komen.

Ook Mirthe en Erik zitten wat later in de kas te kletsen. De twee hebben het over Wendy. Mirthe noemt haar nasty, ze is egoïstisch en doet wat ze zelf wil. Erik begint dan over de föhn en de reparatie ervan. Het is niet normaal hoe Wendy doet zegt hij. Ze zit continu te stoken over die föhn voegt hij eraan toe. Mij aan lopen vallen. Hoe pissed off zij is op mij nu, ik doe helemaal niks. Ik heb mijn best gedaan en zelfs van andere apparaten daar tin vanaf te halen. Ik heb het nu nog niet voor elkaar gekregen. Laat je niet opfokken benadrukt Mirthe. Wendy loopt nu iedereen op te stoken om op mij te gaan. Vandaar, denk ik dat ze op het laatste moment van mij af zijn getapt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4]

Laat een reactie achter