Home » Isaac roept de groep bij elkaar, hij wil een evenement om te vieren dat ze nog 100 dagen te gaan hebben

Isaac roept de groep bij elkaar, hij wil een evenement om te vieren dat ze nog 100 dagen te gaan hebben

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Isaac roept de groep bij elkaar. Hij heeft namelijk een vraag voor iedereen.

Volgende week woensdag zijn we hier nog honderd dagen begint Isaac. Daar willen wij nog iets voor doen, ik had sowieso al een planning staan voor een obstacle run. Een hindernisbaan door de loods en buiten. Janet wil wat lekkere hapjes maken, eten over de dag en een brunch. Ik heb daarvoor een klein budget nodig om die honderdste dag leuk aan te kleden en voor de hindernisbaan. Ik heb 100 euro nodig wellicht 150 euro. Mocht ik daar akkoord voor krijgen heb ik nog 50 euro erbij nodig. Dus ik wil een stelling gaan gooien voor 150 euro speciaal voor die dag. Mochten er mensen zijn die denken van ik heb nog een budget van 500 euro en ik wil er niks mee doen, zie je vrij om het te doneren. Het hoeft niet perse. Ik wil er geen 24 uur mee wachten omdat het om volgende week gaat. Vandaar ook de stelling. Groen is ja rood is nee. De deelnemers gaan staan en een meerderheid stemt voor. Bern wil wellicht wel wat doneren ook.

Zoë wil ook meteen een stelling ingooien aangezien iedereen er nu toch is. Ze wil een stelling voor chloortabletten van 20 euro voor het zwembad en hottub. Iedereen stemt unaniem voor dus dat kan ook worden besteld. Daarna gaat de groep weer uit elkaar. Eunice zegt tegen Janet dat ze het wel belachelijk vindt. Of ze niet wil doneren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.6]

Laat een reactie achter