Home » Mirthe voelt zich schuldig over haar stem tijdens de eliminatie

Mirthe voelt zich schuldig over haar stem tijdens de eliminatie

Gisteren moest Jan-Willem een jaar van je leven verlaten. Afgelopen avond werd er over de stemming die voor de eliminatieopdracht van start ging gesproken. Zo lijkt Mirthe zich schuldig te voelen…

Mirthe zegt dat het dit keer een verloren stem was, ik was de enige. Als je er niet achter staat kun je altijd je eigen ding doen antwoordt Wendy. Dat doe ik ook. Dat heb ik altijd gedaan behalve vandaag zegt Mirthe. En nu krijg je van huh wie is die ene. Jij voelt je altijd schuldig als je ergens op stemt merkt Janet op. Dat is niet nodig. Dat is nou eenmaal het spel. Je hoeft ook niet altijd je eigen excuses te zoeken benadrukt Wendy. Het lijkt erop alsof je het aan het schoon praten bent. Ik voel me niet schuldig meer zegt Mirthe, in het begin wel. Het is het spel en ik wil mijzelf saven. Het was 2 minuten van te voren. Jij bent er gewoon bang voor dat diegene waarop jij stemt dan ook op jou gaat stemmen merkt Janet op. Niet perse antwoordt Mirthe meer dat het niet leuk is. Dan kun je me alleen niet verkopen dat je blij bent dat Morrie er is gaat Wendy verder. Jij hebt op diegene gestemd. Dat vind ik een raar antwoord. Je kan ook wel stemmen op iemand waarvan je denkt die kan het wel halen zegt Janet. Zo heeft ze niet gestemd antwoordt Wendy. Ik wel zegt Janet, ik heb op haar gestemd omdat ik dacht dat gaat ze redden. Mirthe benadrukt dat ze Eunice echt wel mag, maar ik wilde mijzelf saven. Natuurlijk heb ik gedacht waarschijnlijk kan ze het niet. Maar als ik moet kiezen ben ik wel blij dat Morrie het gehaald heeft. Ik voelde mij even schuldig, ik wilde op iemand anders en kreeg niemand mee. Toen ben ik wel meegegaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

Laat een reactie achter