Home » Babette zou het wel leuk vinden als Sasha en Bern tegen elkaar moeten tijdens een eliminatie

Babette zou het wel leuk vinden als Sasha en Bern tegen elkaar moeten tijdens een eliminatie

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Al vroeg in de morgen nemen Jeffrey en Moraima een duik in het zwembad. Het is toch wel fris dus de twee besluiten de hottub in te staan. Verder is er hout geleverd voor de bouw van een cabana.

Maar op deze dag wordt er ook weer over een eliminatie gesproken. Zo hebben Jeffrey en Babette het erover. Jeffrey twijfelt nog maar wil vol gas geven. Babette zou het bij een duel wel leuk vinden als het tussen Sasha en Bern gaat. Jeffrey denkt niet dat Mirthe op Eunice gaat. Maar je hebt nog tijd om dat uit te spelen. Babette denkt dat Eunice niet zo belangrijk is. Als het maar twee van hun tegen elkaar zijn merkt Jeffrey op. Dan is het wel wat om een koppel tegen elkaar te zetten zegt Babette. Ja antwoordt Jeffrey maar je krijgt dat niet rond. Ik ben me aan het voorbereiden op die ene stunt die nog moet komen. Als ik moet dan wil ik ook tegen hem, Bern. Misschien wordt het wel een individuele zegt Babette. Ook prima antwoordt Jeffrey maar dan winnen we ten alle tijden. Dan bepalen wij antwoordt Babette maar ik kan het me niet voorstellen. Dan bepalen wij het hele spel. Ik heb verschillende scenario’s in mijn hoofd laat Jeffrey weten. Je moet echt kiezen benadrukt Babette, want met Mirthe zoals de vorige keer was te kort dag. Tuurlijk antwoordt Jeffrey maar die laat ik even fladderen. Eunice denkt dat ze de volgende keer stemmen gaat krijgen zegt Babette. Ja dus antwoordt Jeffrey, haar hele charmeoffensief is al begonnen. Hoe kan je jezelf zo verlagen weer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

Laat een reactie achter