Home » Erik en Mirthe bespreken wie er nep en echt zijn in de loods, over Janet wordt negatief gesproken

Erik en Mirthe bespreken wie er nep en echt zijn in de loods, over Janet wordt negatief gesproken

Afgelopen avond hadden Erik en Mirthe een gesprek in de schommelstoel. Ze hebben het over de verhalen die in de loods rondgaan. En welke deelnemers er echt zijn en welke nep.

Zonder de echte mensen hou je het hier niet vol hoor zegt Mirthe. Of je moet nep worden en meedoen met hun. Dat zou ik nooit doen antwoordt Erik, ik blijf gewoon echt mijzelf. Wat er ook gebeurt. Ik ook zegt Mirthe. Jij bent echt, Zoë is echt, Morrie is echt. Als jullie 3 weg zouden zijn, ik weet niet of ik het hier vol kan houden hoor. Nou zegt Erik, Sasha is ook echt. Janet is redelijk echt. Mirthe weet dat nog niet zo, ik vind haar gespeeld. Ze is niet bijster intelligent merkt Erik op. Ze zei dat ze expres op Morrie had gestemd omdat ze wist dat ze zou winnen gaat Mirthe verder. Dan heb je het niet goed door. Erik denkt op zijn beurt dat heel veel mensen hadden verwacht dat Moraima het slechter zou doen. Het was een leugen denkt Mirthe of ze is dom. Ik vind het raar dat ze dat zei, je gaat toch niet op iemand stemmen die haalt het. Of het is gewoon een slechte leugen. Erik vond het ook een domme actie van Janet dat ze zijn naam genoemd had met die podcast. Ze doet wat het beste voor haar is antwoordt Mirthe. Ze is traag van begrip, tot de eliminatie dacht ze dat Moraima het ging halen. Het is of een slechte leugen of ze wist dat ze op Jan-Willem zouden gaan. Ik denk dat ze het wist. Ik weet het niet zegt Erik, maar ik vergeet dat soort dingen niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter