Home » Rupert en Mirthe vinden Jeffrey een klein kind

Rupert en Mirthe vinden Jeffrey een klein kind

Afgelopen avond werd er flink gebouwd in een jaar van je leven. Eerder is er hout voor een cabana geleverd en onder andere Marciano, Imaddidin en Isaac bouwen er flink op los om een cabana te realiseren. Verder wordt er ook nog wat gekletst in de kas. Mirthe en Rupert hebben een gesprek over Jeffrey. Tijdens een toernooi croquet was hij flink geïrriteerd en stopte er zelfs mee.

Mirthe laat weten dat ze Jeffrey bipolair vindt. Jij en Jeffrey zijn echt de grappigste voegt Mirthe eraan toe. Maar dat weegt niet op naar wat voor narigheid hij hier doet. Het was nergens voor nodig. Ik trek het mij ook niet echt aan. Hij moest 3-4 minuten wachten. Hij vraagt er echt om en zegt altijd stem op mij. Dat is ook wel leuk antwoordt Rupert, want wie stemt hij weg? Dat hij nog een keer wint kan toch bijna niet merkt Mirthe op. Dan heb je wel heel veel geluk. Rupert laat weten dat hij een keer op hem gestemd heeft maar nu nog geen zin heeft daaraan te denken. Het is net gebeurd. Hij heeft wel een stukje verpest vind ik gaat Mirthe verder. Maar hij wilde niet luisteren. Het ging om een groepje, het ging nergens over. Ik vind het zo triest dat je daar een hele dag om loopt te schreeuwen.

Daarna begint Mirthe over de eliminatie van afgelopen week. Ze verteld dat ze heeft geprobeerd mensen over te halen om het niet te doen. Tactisch gezien had ik het ook gedaan als ik in een ander groepje zat geeft Rupert toe. Ik hoorde dat het plan Erik was, achteraf gaat Mirthe verder. Maar ze is toch wel blij dat Jan-Willem weg is. Het was een grumpy man. Ik vind het wel lastig, ik zit in het zwakste kamp. Ik ben er open over dat ik op Morrie ben gegaan. Rupert denkt dat het vandaag wel weer weg ebt. Hij (Jeffrey) heeft elke keer een uitbraak. Het is net een klein kind. Mirthe is het daarmee eens. Een beetje borderline. Rupert denkt dat zolang er aandacht komt hij het leuk vindt. Hij is dan weer aardig en dan weer niet. En dat is het onvoorspelbare. Bij ons is hij altijd wel aardig merkt Rupert op. Mirthe denkt dat dat is omdat hij hen te vriend wil houden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter