Home » Erik heeft een tand gebroken en een vergadering over het 100 dagen evenement

Erik heeft een tand gebroken en een vergadering over het 100 dagen evenement

Afgelopen avond werd duidelijk dat er iets met het gebit van Erik gebeurd is. Hij laat aan zijn mededeelnemers zien wat er aan de hand is. Er is namelijk een stuk van zijn voortanden afgebroken. Hij heeft nu een flinke spleet tussen zijn voortanden. Zoë heeft al een mailtje naar de productie gedaan zodat hij geholpen kan worden. Volgens Erik gaat het om een facing die afgebroken is. Wat later op de avond wordt duidelijk dat Erik nog even geduld moet hebben. Het ging niet meer lukken en krijgt een bericht wanneer hij geholpen kan worden.

Verder wordt er nog een overlegd in de kas om een 100 dagen evenement op te zetten. Marciano, Babette, Wendy en Jeffrey bespreken wat er mogelijk is. Volgens Jeffrey is het eten voorzien en is er een obstakel run. En in de avond een muziekie en een drankie voegt Wendy eraan toe. Dat is in principe wel prima. Ja zegt Marciano maar willen we ook iets met die 100 doen of wordt het gewoon een vrijmibo XXL? Babette vindt dat er wel iets mee gedaan moet worden. Misschien een barretje, het hoeft niet iets heel groots te zijn. Het is wel 100 dagen. Wat wil je met die 100 doen dan vraagt Jeffrey. Heb je bijvoorbeeld 100 minuten muziek, ik noem maar iets. Dat is wel iets om over na te denken merkt Babette op. Na het eten sturen we dan iedereen weg en bouwen het op. Het viertal praat er lang over, ze willen een feestje met de dj booth en dan nog iets met 100 dagen doen. Er wordt van alles geopperd zoals een confetti kanon maar volgens Wendy hebben ze het meeste allemaal wel een keer gehad. Zeker wat betaalbaar is. Marciano merkt op dat ze de komende dagen hebben om erover te denken. Babette benadrukt dat het om het moment gaat en niet in een confetti kanon of ballonnen maar dat je er aandacht aan hebt besteed. Anders krijg je zoiets als een vrijmibo XXL.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter