Home » Erik krijgt de föhn niet gemaakt, de groep komt bij elkaar voor nieuwe stellingen

Erik krijgt de föhn niet gemaakt, de groep komt bij elkaar voor nieuwe stellingen

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Vandaag oefenen een aantal deelnemers voor het volgende record. Dit keer is het jumping jacks doen in een bepaalde tijd. Eunice, Isaac, Marciano, Mirthe en Jasper proberen er zoveel mogelijk te doen. Verder zijn er weer boodschappen geleverd maar ook tin. Wendy zegt tegen Erik dat hij aan de bak kan om de föhn te maken. Erik gaat uiteindelijk aan de slag voor een tweede poging om het apparaat te maken. Helaas krijgt hij de föhn niet gemaakt. Het apparaat is voorzien van nieuwe tin maar blijkbaar toch kapot. Wendy roept dan ook de groep bij elkaar voor een stelling.

Als iedereen er is laat Wendy een nieuwe föhn wil, groen ja en rood is nee. Isaac vraagt wat een nieuwe fohn kost waarop Wendy laat weten dat het 65 euro kost. Marciano zegt dat hij er 24 uur over na wil denken. Dat kan niet antwoordt Wendy, dat is al 2 weken, het is  gewoon dezelfde. Je mag ook op rood gaan staan, ik ben er echt klaar mee nu. Wendy telt en een meerderheid stemt voor. Jeujh nieuwe föhn, dank je wel! Zoë neemt daarna nog even het woord aangezien iedereen toch bij elkaar is. Ik had vorige week natuurlijk een stelling voor huishoudelijke producten, ik heb het per ongeluk een beetje verkeerd gezien. Mijn fout, dus sorry. Ik vraag nog één keer 50 euro om deze maand door te komen. Ik weet niet of 50 euro opgaat maar we nemen het even ruim. De groep gaat staan en ook hier stemt een meerderheid voor. Zoë geeft daarna het woord aan Erik omdat hij ook nog een stelling heeft. Het gaat om een stelling voor filters van het zwembad verteld hij. Die moeten elke 2-3 weken vervangen worden. Het kost 6,50 voor 2 stuks dus ik wil er 4 bestellen en dan hoop ik dat we het tot een eind kunnen redden. Anders stopt de pomp ermee. Ook hier stemt een meerderheid voor. Daarna gaat de groep weer uit elkaar. Wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Laat een reactie achter