Home » Jeffrey is woest omdat de föhn duurder is dan gedacht en er moet opnieuw gestemd worden

Jeffrey is woest omdat de föhn duurder is dan gedacht en er moet opnieuw gestemd worden

Vandaag is er gestemd over onder andere een nieuwe föhn. Dit zou 65 euro kosten maar de prijs is blijkbaar veranderd. Jeffrey heeft hier lucht van gekregen en is niet blij. Tierend loopt hij over het terrein. Hij roept onder andere als het bij mij was gebeurd dit dat zus zo, oh oh oh! Wat kost die föhn, 65 euro… 110 euro! Marciano vraagt wat er nou is. Rupert legt uit dat de tin en soldeerbout er ook bij komt. Wendy komt vervolgens naar buiten om iedereen bij elkaar te roepen. De föhn is duurder geworden. De föhn kost nu 89 euro.

Als het mijn kop was was het een ander verhaal roept Jeffrey in de loods. Het ligt eraan wie de stelling gooit. Dat is Wendy weer antwoordt Wendy kort maar krachtig. Hij was 65 nu 89. En wat is het in totaal vraagt Jeffrey, met alles erbij? Erik somt op wat de soldeerbout en tin gekost heeft. Als dit bij mij was gebeurd was het een hele tirade geweest merkt Jeffrey gepikeerd op. Janet neemt het voor Erik op, hij wilde het gewoon uitproberen. Ik probeer ook heel veel uit gaat Jeffrey pissig verder. Het is gewoon het koppie Janet. Dat is volgens Janet zeker niet zo, je geeft hem een kans om het te proberen. Iedereen spreekt zichzelf tegen hier gaat Jeffrey verder. Het is gewoon het koppie. Jullie zijn allemaal bang! Ik ga morgen ook iets proberen. Ik wil ook wat proberen voor een tientje. Ik heb alles via de huishoudpot gedaan, en toen was het een grote tirade hier. Neppe bende! De groep gaat ondertussen staan en een meerderheid stemt voor. Jeffrey gaat ondertussen nog even door met zijn tirade in de keuken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]

Laat een reactie achter