Home » Marciano, Rupert, Imaddidin en Isaac willen de prijzenpot onderling verdelen

Marciano, Rupert, Imaddidin en Isaac willen de prijzenpot onderling verdelen

Na de stellingen gaan Marciano, Rupert, Imaddidin en Isaac naar buiten. Daar heeft het groepje een gesprek over de prijzenpot. De mannen hebben een plan om een deel van de prijzenpot te verdelen onder elkaar. Zo wordt er over goud en horloges gesproken om die aan elkaar te geven.

Rupert is naar achter geweest, hij heeft daar wat vragen gesteld over een bestelling maar toen hij daar toch was heeft hij ook nog wat nagevraagd. Wat als we de prijs van een klompje goud willen weten. Ze zeiden dat word moeilijk met de winnaar, dan moet iedereen gaan tekenen. Achteraf moet er dan ook betaald worden, belasting et cetera. Maar stel je zegt als winnaar ik gun jullie allemaal goud merkt Marciano op, diegene die wint moet die geeft dat als geschenk. Ze zeiden dat het nu nog onmogelijk was merkt Rupert op. Tuurlijk zegt Marciano, dan moet het ook kleiner zijn. Dan moet het wel kleiner worden zegt Rupert op zijn beurt. Ik denk pas bij 6-7 zo zegt Isaac. Misschien nog wel kleiner zegt Marciano en dan moet je er als winnaar nog belasting over betalen. Als mensen het niet willen tekenen ze dat ze het niet willen merkt Rupert op. Marciano verteld dat hij er al over na heeft gedacht, stel we zeggen ik ben de winnaar. En ik als winnaar zeg dat ik dat jullie als cadeau schenk, klaar. Dan betaal ik ook alles he. Als winnaar, wat is dat nou als je 50.000 euro moet geven, dat is mij cadeau toch en andersom ook. Dan zie je meteen wie gierig is. Het is gewoon een relatiegeschenk. Maar of het de mannen ook echt gaat lukken voor elkaar te krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.9]

Laat een reactie achter