Home » Een aantal deelnemers staan brak op na een nachtelijk feestje

Een aantal deelnemers staan brak op na een nachtelijk feestje

Een paar deelnemers hebben het vannacht erg laat gemaakt. Dit was grotendeels niet in beeld. En daarom bleven sommigen lang in hun bed liggen. De productie wekte hen dan ook met een batterij wissel. Mirthe vraagt of ze het laat hebben gemaakt. Het was volgens mij half 7 antwoordt Babette. Het was volgens mij 4 of 5 uur voegt Eunice er met een lach aan toe. Marciano zegt lachend dat Jeffrey bijna viel. En Eunice heeft zoveel gegeten voegt Babette eraan toe. Daarom heb je gekotst merkt Marciano op, je hebt 2 borden spaghetti en 3 pakken brood. Babette had niet het gevoel dat ze veel gedronken heb maar deze nu wel. Marciano voelt zich alsof hij naar een flink feest is geweest. Overreden door een vrachtwagen lacht Babette. Marciano is blij dat hij van te voren al een paracetamol op heeft. Daarna verteld Marciano nog dat Jeffrey zo hard gevallen is dat hij toch niet mee kan boksen. Jeffrey staat ook moeilijk op maar van zijn val lijkt hij niet meer last te hebben. Ik heb rood doorlopen ogen merkt hij op. Lekker de alcohol eruit zweten zegt Bern. Ja dat wel antwoordt Jeffrey.

Vervolgens maakt iedereen zich klaar voor een iets wat te late bokstraining. Het gaat nog niet heel lekker maar de doorzakkers gaan toch maar flink aan de slag. Jeffrey blesseert zich uiteindelijk aan zijn schouder. Hij doet er een icepack op. Hij vraagt zich af hoe het kan en baalt er flink van. Ook zijn er weer wat boodschappen geleverd, wat gaat deze (brakke) dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.2]

Laat een reactie achter