Home » Bern organiseert een escape room voor de groep voordat de filmavond begint

Bern organiseert een escape room voor de groep voordat de filmavond begint

Afgelopen avond stond er een filmavond op het programma. Maar voordat de film gekeken werd had Bern nog iets georganiseerd voor de groep namelijk een escape room. Met als thema black phone editie. Dit omdat de film die de groep gaat kijken black phone is.

De deelnemers zitten in de kamers te wachten, als alles klaar staat gaat Bern naar zijn mededeelnemers om uitleg te geven. Bedankt voor het wachten, ik ga jullie vertellen wat de bedoeling is. De film start om 21:00, ik hoop dat jullie de puzzels daarvoor oplossen. Het is een escape room idee, het valt in het kader van wat we gaan kijken black phone. Black phone gaat over een jongen die wordt gegijzeld door iemand die zich voordoet als een goochelaar. Als diegene in een ruimte zit krijgt hij clues hoe hij kan ontsnappen uit de gijzeling. Dat hebben we proberen na te bootsen en een escape room achtig iets van weten te maken. Jullie krijgen alle dingen die je kan vinden in de loods tot jullie beschikking om de puzzels op te lossen. Er zit een volgorde in. Daarna is het tijd om te beginnen.

De deelnemers gaan aan de slag, ze moeten als eerste een code bemachtigen. Daarna mag iedereen de loods weer in en is het tijd voor de volgende puzzel. Na verschillende puzzels hebben de deelnemers een code voor een cijferslot waarmee de loodsdeur weer geopend kan worden en daarmee zit het spel erop. Daarna hebben ze nog 45 minuten om te wachten voordat de film van start gaat. Bern bedankt iedereen voor hun inzet. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Op naar de film black phone, hopelijk is dat net zo spannend!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.8]

Laat een reactie achter