Home » Eunice en Janet vinden dat een aantal mededeelnemers onsportief bezig zijn en aan het jennen

Eunice en Janet vinden dat een aantal mededeelnemers onsportief bezig zijn en aan het jennen

Nadat Bern een escape room organiseerde voor de groep was het tijd voor een filmavond. De deelnemers keken naar de film black phone. Maar niet alle deelnemers, Eunice en Janet keken niet mee. De twee zaten in de slaapkamer wat te kletsen en gingen uiteindelijk in de kas zitten. De twee hebben het over een paar mededeelnemers.

Janet vindt het onzin dat de hottub in de morgen aangestoken wordt en verder niet wordt gebruikt. Dat vind ik zo zonde. Die zijn gewoon met iets bezig antwoordt Eunice. Gewoon om te testen. Ja zegt Janet dan denk ik waarom moet de hottub aan heel de dag zit er niemand in. Als je dan zo graag wil poedelen ga dan lekker in het zwembad. Ik ben het nu ook een beetje aan het observeren merkt Eunice op. Ze zijn gewoon bezig met stangen. Bezig met iets wat niet sportief is. Ik zou dat nooit doen bij mensen, mensen wegjagen. Je hebt toch fatsoen of niet? Vind ik zelf dan. Als je dit gaat doen om mensen boos te maken of te irriteren dan denk ik echt je hebt de boos gemist. Ik heb ook het gevoel dat Babette gestuurd wordt door hun. Om situaties te creëren om te experimenteren. Bewust laat uit je bed komen, bewust je bed niet op maken, bewust je kleren op de vensterbank leggen. Dat zijn dingen dat ik denk van… gewoon om te experimenteren denk ik. Dat heb ik nu wel een beetje door. Eunice zegt dat ze met zichzelf afgesproken is dat het tijdelijk is. En dat er wel situaties gaan ontstaan waarmee ik niet blij ben. Ik ben benieuwd of ze hier mee blijven doorgaan om te jennen en stangen. Zolang wij er niet op reageren hebben ze er geen profijt van zegt Janet. De volgende keer als Jasper de hottub aansteekt zal ik hem vragen waarom hij dat doet en wat hij ermee wil bereiken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.8]

Laat een reactie achter