Home » Jeffrey heeft schijt aan iedereen, hij leeft niet het avontuur van een ander

Jeffrey heeft schijt aan iedereen, hij leeft niet het avontuur van een ander

Afgelopen avond ontstond er een discussie tussen Jeffrey, Zoë en Babette over drank. Babette besluit naar Zoë te gaan om over de hele situatie te praten. Babette zegt dat het nu afgesloten is, we gaan nu gezellig gewoon door. Het was een discussie, niks aan de hand. De rest heeft ook zitten luisteren. We wonen samen dan heb je discussies, als je dat niet kan heb je ook geen echte band. Die mensen zitten nu op je te kijken dat ze het weer kunnen gebruiken. Wij moeten gewoon heel voorzichtig zijn. Ze maken er drama van terwijl het gewoon een discussie is. Onder de douche bespreken de twee nog eens de gebeurtenis maar dat is moeilijk te volgen.

Moraima besluit wat later ook met Jeffrey te praten in de kas. Ze zegt dat hij wel een beetje boos doet. Ik hoorde je in de kamer praten met Babette en Zoë, heel boos. Ik ben niet boos antwoordt Jeffrey, het lijkt wel alsof ik hier duidelijk mijn stem moet verheffen totdat het een keer wordt gehoord. Dat is toch niet leuk zegt Moraima. Ik heb er schijt aan gaat Jeffrey verder. Ik ben hier niet om het leuk te maken. Ik leef hier het avontuur van een ander, dan ga ik dat van een ander ook verzieken. Ik stuur ze een voor een naar huis. Ik heb het minst nodig van iedereen. Ik heb ook wel eens schijt zegt Moraima. Weet je wat het is, sommigen denken dat ze meer zijn dan iemand anders. Die krijgen ook nog alles zegt Jeffrey. En dan denk ik mijn tijd komt nog wel zegt Moraima. Bij mij ook laat Jeffrey weten, meerdere keren. Daarom zeg ik ook dat als ik voor manager ga wij alert moeten zijn gaat Moraima verder. Ik ga niet als een hondje voor mensen lopen. En sommige mensen denken dat ik dat ga doen maar dat doe ik niet. Ik doe mijn eigen ding. We gaan wel voor de beste maand benadrukt Jeffrey. Die azijn zeikers hebben hun zin, het is in en in triest. Maar we moeten stoppen met het avontuur van hun te spelen. We moeten gaan doen waar we zelf in hebben. We gaan onze tijd wel krijgen verzekerd Moraima…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter