Home » De deelnemers starten feestelijk de dag, nog 100 dagen te gaan tot een jaar van je leven stopt

De deelnemers starten feestelijk de dag, nog 100 dagen te gaan tot een jaar van je leven stopt

Afgelopen avond arriveerde er weer wat spullen die de deelnemers besteld hebben. Onder andere de langverwachte föhn waar Wendy zo naar uitkeek. Blij pakt ze de föhn uit en test hem even in de badkamer. Joehoe zegt ze blij, hij is perfect! Er zijn ook nog andere zaken geleverd waaronder kleding, haarverf, chloortabletten, kookspullen en ga zo maar even door. De rest van de avond is verder rustig verlopen.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. En vandaag duurt het nog 100 dagen voordat het programma afgelopen is. Aanvankelijk zou er een feest georganiseerd worden maar meerdere mensen zijn gestopt met de organisatie hiervan. Deze morgen wordt door een aantal deelnemers de tafels mooi aangekleed voor een ontbijt. Ook Isaac is al druk in de weer, hij organiseert vandaag een obstakel run. Een grote hindernisbaan. Er is aan alles gedacht want er zijn twee grote opblaasbare obstakels geregeld. Maar eerst is het tijd voor een ontbijt, Janet heet iedereen welkom. Het is toch een hele maalpijl die we hebben gehaald. Nog 100 dagen, we gaan lekker aftellen. Ik vind dat leuk om met jullie te doen, geniet van het eten. Er is fruitsalade, daarna ga ik soep uit serveren en daarna kun je een slaatje eten. Er zijn 2 of 3 broodjes per persoon. Eet smakelijk en geniet van deze dag en de obstakel run. Daarna gaat iedereen lekker eten en is het afwachten tot de obstakel run gaat beginnen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]

Laat een reactie achter