Home » Babette lijkt Jasper om advies te vragen over de situatie met Marciano

Babette lijkt Jasper om advies te vragen over de situatie met Marciano

Afgelopen avond tijdens het opruimen van de obstakel run hebben Babette en Jasper een gesprek. Babette lijkt Jasper advies te vragen over de hechte band die ze heeft met Marciano.

Babette vraagt aan Jasper of hij haar naïef vindt, vindt je mij goed van vertrouwen? Ik vind je niet naïef antwoordt Jasper. Maak ik keuzes waarvan je denkt, en ik heb het niet over wat is geweest als je begrijpt wat ik bedoel. Vind je dat naief? Je maakt doordachte keuzes laat Jasper weten. Oke antwoordt Babette, kan ik afgaan op mijn intuïtie en ik kan niet uitleggen wat ik bedoel. Ja zegt Jasper en Babette vraagt of dat gevaarlijk is. Dat is volgens Jasper echt niet het geval. In deze situatie totaal niet. Ik denk niet alleen in deze situatie antwoordt Babette, ik denk erg na. Weet je wat ik bedoel? Nee laat Jasper weten. Babette laat weten dat er een situatie is, een connectie. Is dat replacement? Ja zegt Jasper en Babette verteld dat ze dat zo niet voelt. Maar mijn intuïtie kan mij een soort van bedriegen dat… weet je wat ik bedoel? Ik denk het wel laat Jasper weten. Babette benadrukt dat ze nu erg op haar hoede is. De situatie vraagt soms erg advies en vraagt connectie en verbondenheid. Maar mijn intuïtie zegt steeds hm, hm, hm, hm. Wat moet ik doen? Jasper denkt dat ze goed zit in haar intuïtie. Je weet dat je intuïtie gelijk heeft maar je wilt dat je intuïtie niet gelijk heeft. Je intuïtie geeft nu eigenlijk aan dat dit niet de juiste situatie is. En je intuïtie zelf zegt wacht en hebt geduld. Nu forceer je het om het juist naar je toe te trekken. Nu forceer je het juist om het naar je toe te trekken door niet je intuïtie te volgen. Door dat niet te volgen probeer je het aan te trekken. Daarna gaan de twee verder met opruimen, Babette wil het er later nog eens over hebben maar kan er verder met niemand over praten laat ze nog weten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter