Home » Zoë vindt het drankgebruik in een jaar van je leven onnodig, hou het voor iets bijzonders

Zoë vindt het drankgebruik in een jaar van je leven onnodig, hou het voor iets bijzonders

Afgelopen avond deden Isaac en Zoë een avond wandeling. De twee kletsen over van alles en nog wat. Al snel komt het drankgebruik binnen een jaar van je leven ter sprake.

Babette zei gisteren dat ze niet zou drinken begint Zoë. Ze was er het langst van iedereen, tuurlijk niet. Wat kan ik doen? Ik heb alleen gezegd doe geen dingen die je toch niet nakomt. En dat ik het toch niet geloof. Het is niet dat ik heilig ben, ik rende met alle biertjes rond en heb ook gekotst van de drank. Maar nu zie ik het van de andere kant dat ik denk van het is niet nodig. Zo vaak is het niet nodig, hou het voor iets bijzonders. Het half jaar feest was echt bijzonder. Jij had ook contact met de dronken mensen. Nu lijkt het wel alsof het een soort van verplichting wordt en het drie keer in de week moet gebeuren. Ja antwoordt Isaac, we moeten nog 3 maanden. Het mooie weer begint eraan te komen en je weet wat er gebeurd als het mooie weer eraan komt. Mensen pakken een terrasje en dat gevoel proberen ze hier door te zetten. Het gaat om een drankje. De mensen die niet drinken hoor je omdat er drank wordt ingekocht en dat is logisch dat je het hoort. Koop dan een ijsje of zo. Het hoort er ook bij benadrukt Zoë en Isaac voegt eraan toe dat het ook met mate kan. Hier is het ook een beetje van verveling merkt Zoë op. Dat is ook met het mutsen (roken). Maar nu zie ik het van de andere kant en vind ik het onnodig worden. Daarna hebben de twee het nog over het management van Zoë. Ze bespreekt wat ze ervan vindt. Zoë voelt zich na 2 weken steeds zekerder worden…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

Laat een reactie achter