Home » Babette en Zoë hebben een roddelsessie over Wendy

Babette en Zoë hebben een roddelsessie over Wendy

Babette en Zoë zitten in het kantoor wat te kletsen. Al snel gaat het over mededeelnemer Wendy. De twee roddelen over haar…

Volgens mij neemt ze ons gewoon in het o-tje zegt Zoë. Ze doet misschien zo dom en ze is heel slim antwoordt Babette. Ik denk het zegt Zoë, ik denk dat ze ons aardige mensen vindt maar hier buiten hoeft ze ons nooit meer te zien. Ze heeft ons gewoon nodig merkt Babette op. En dat boeit me ook niet meer, dat heb ik ook bij haar. Waarom zou ze niet eerlijk aan mij vertellen dat ze met Jappie heeft geslepen. En dan zit ze aan jou te vertellen dat ze Jappie dingen heeft laten doen. Wat is the point? Zoë verteld daarna dat ze gezegd had dat er dingen besteld waren. Er nieuwe berekeningen gemaakt moeten worden, bankafschriften bekijken voor de financiën. Dat komt omdat ik niet goed ben met geld, ik laat hun (productie) na checken. Dat duurt even. Dus kwam ze net ook en ze zei ik moet eerst een mail sturen over het geld. Ik zeg we gaan geen mail sturen, geef hun de kans het uit te zoeken. Wen is daardoor een beetje ook wel moedig merkt Babette op. Maar ze zegt ja met Babette kun je alleen in de avond afspreken. Dan denk ik ga dan zelf wat doen. Je weet wat Gert-Jan gezegd heeft merkt Zoë op. Gert-Jan vertrouwde haar absoluut niet nee antwoordt Babette. Maar we zijn ook hele andere types…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

Laat een reactie achter