Home » Wendy heeft het moeilijk, iedereen heeft commentaar en ze mist haar naasten

Wendy heeft het moeilijk, iedereen heeft commentaar en ze mist haar naasten

Nadat de deelnemers lekker buiten hebben gegeten zitten Janet, Babette en Wendy buiten wat te kletsen. Uiteindelijk begint Wendy te huilen.

Babette zegt dat het gewoon ineens even komt. Het gaat ook wel weer over maar het komt gewoon in eens. Ik zei het vandaag ook al tegen Eunice we lopen allemaal tegen dat soort dingen aan voegt Janet eraan toe. We worden allemaal een beetje chagrijnig. En dan is het lastig om het leuk te houden. Je kunt hier ook geen 100 evenementen of feestjes meer houden merkt Babette op. Het is er allemaal wel een beetje vanaf. Wendy zegt dat altijd iedereen commentaar heeft op elkaar. Er is altijd wat. Het komt wel weer goed voegt ze eraan toe. Natuurlijk antwoordt Babette maar dat mag ook. Hoe vaak heb ik niet zo gezeten? Jij hebt dit echt nooit. Dat is toch normaal, als je het nooit zou hebben zou dat echt gek zijn. Ik mis ook gewoon mijn ouders, kinderen, zusje alles gewoon merkt Wendy op. Dat is de hele game he zegt Janet, we moeten nog 3 maanden maar dat wordt best zwaar. Echt waar. Ik dacht dat het ook snel zou gaan antwoordt Wendy, maar sinds moederdag heb ik het echt. Verschrikkelijk. Het komt wel goed zegt Babette, het is ook een stukje moederhart. Die heb ik wel gevonden lacht Wendy. Janet denkt dat Wendy een stapje terug moet doen. Ik bemoei me ook overal niet meer mee. Je gaat je steeds meer irriteren. Dus voor jezelf meer rust zoeken. Ik heb ook gezegd dat ik volgende maand eens een keer niet ga koken.

Wendy vindt het van zichzelf gewoon stom dat ze alles maar laat bepalen. Wat bedoel je dan vraagt Babette. Nou met die spullen verteld Wendy, het moet dan weer zo. Het weet alles beter, alles. Je kunt niet elke keer zeggen wat je denkt. Dat kan van de ene kant wel antwoordt Babette. Maar als je heel de dag loopt te zeggen wat je vindt heb je heel de dag bonje. Babette zegt dat ze nu bij de laatste fase aankomen. Dit is nog een zo’n maand dan is het rustig en dan gaat het in een sneltrein. Ik denk dat de interne adrenaline wel omhoog gaat maar niet de spellen. We moeten er nog even doorheen. Babette geeft Wendy nog eens een knuffel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]

Laat een reactie achter