Home » Zoë zou geen liefdesverdriet hebben als ze Isaac niet meer in de buitenwereld kan zien

Zoë zou geen liefdesverdriet hebben als ze Isaac niet meer in de buitenwereld kan zien

Babette en Zoë zitten op het kantoor wat te kletsen. De twee hebben het onder andere over Isaac. Stel nou dat jij of hij weg moet begint Babette. Heb je dan geen liefdesverdriet, verdriet dat je hem niet meer gaat spreken? Zoë antwoordt van niet, ik zou het jammer vinden. We hebben een leuke klik en dat heb je dan buiten ook wel denk ik. Ik zou niet verdrietig zijn, ik weet in welke situatie zit. Misschien komt hij wel thuis en zegt zijn vriendin het was prima maar nu geen contact meer. Maar ik denk van niet, ik denk dat ze een chille vrouw is. Als het zo is moet ik het accepteren. Babette vindt het wel knap van haar dat ze het zo laat. Echt sterk.

Daarna beginnen de twee over tabak. En de hoeveelheid die er nog is. Volgens Babette willen Imi en Rupert uiteindelijk ook stoppen. Ze kopen goud maar kunnen nu niks meer kopen. Volgens Zoë willen ze een nieuwe stelling. Dan gaat er wel weer vuur komen. Ja zegt Babette maar Wendy, Marciano, ik en hun gaan ook stoppen. Zoë denkt dat Wendy het niet gaat doen. En denkt wel dat het Babette gaat lukken. Verder verloopt de ochtend vrij rustig. Er wordt gesport en buiten van het mooie weer genoten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.9]

Laat een reactie achter