Home » De deelnemers moeten 24 uur lang 4 knoppen ingedrukt houden om geld te verdienen

De deelnemers moeten 24 uur lang 4 knoppen ingedrukt houden om geld te verdienen

Aan het einde van de middag gaat ineens het alarm af in een jaar van je leven. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten af op wat komen gaat. Als ze weer de loods in mogen staan er 4 bokalen met daarop knoppen. De stem verteld vervolgens wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, er wordt vandaag wat gevraagd van jullie uithoudingsvermogen. Voor jullie staan 4 drukknoppen. Deze moeten de komende 24 uur continu ingedrukt blijven waardoor de lampen aan blijven en er geen alarm afgaat. Jullie mogen 1 hand gebruiken om de knop ingedrukt te houden. Je mag van hand wisselen maar niet op de knop leunen. Houden jullie dit 24 uur vol? Dan levert elke knop die niet is afgegaan 125 euro op voor de huishoudpot. Jullie mogen zelf bepalen wie wanneer en hoe lang de knop ingedrukt wordt. Maar iedere deelnemer moet aan de beurt komen en iedereen krijgt ook maar één beurt. Je mag tijdens je shift naar de toilet maar dan moet de deelnemer naast jou ook jouw knop ingedrukt houden. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

Marciano geeft aan dat hij niet de nacht door wil halen en graag wil beginnen. Ook Janet wil graag. Zoë merkt op dat het misschien handig is om de mensen te laten gaan die niet in de nacht willen. Uiteindelijk gaan Moraima, Janet, Marciano en Bern tot 00:00 uur staan. De groep denkt dat ze shifts van 6 uur gaan doen. Ook wordt er al een beetje geïnventariseerd wie er in de nacht zou willen. Onder andere Wendy, Erik, Zoë. Een verder besluit wordt er nog niet echt over genomen. De eerste deelnemers nemen plaats bij de knoppen. De zoemer gaat en de knoppen moeten ingedrukt worden. Oh jeejtje zegt Bern. De knoppen moeten zwaarder ingedrukt worden dan verwacht. Het moet op kracht merkt Marciano op. Janet houdt het al geen 6 uur meer vol. Want als ze zich beweegt gaat haar knop af en is haar knop uitgeschakeld… Ik bewoog amper zegt Janet verontwaardigd. Dat betekent dat er nog maar 3 knoppen actief zijn waarmee geld gewonnen kan worden. En het betekent dat de shifts per deelnemer wel korter zijn geworden. Maar of het de groep gaat lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Laat een reactie achter