Home » Er zitten rode wormpjes in het zwembad, Erik en Wendy hebben er onenigheid over

Er zitten rode wormpjes in het zwembad, Erik en Wendy hebben er onenigheid over

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Vandaag hebben de deelnemers een ontdekking gedaan dat het zwembad vervuild is. Er zijn rode wormpjes gesignaleerd.

Wendy wil daarop het zwembad leeg laten lopen maar dat vindt Erik niet zo’n goed idee. Wendy antwoordt dat hij dan actie moet ondernemen en niet moet blijven staan. Ik denk we overleggen met elkaar antwoordt Erik. Als je blieft zeg reageert Wendy geïrriteerd. En doet de stop van het zwembad er weer in. Erik loopt vervolgens mompelend in zichzelf naar Zoë op het kantoor. Daar laat hij weten dat hij graag een mail wil sturen wat er gedaan kan worden tegen de rode wormpjes. Zoë laat weten dat ze al een mail gestuurd heeft. Ik kan er even bij zetten wat we er tegen kunnen doen. Wendy was al begonnen met het zwembad leeg te laten lopen verteld Erik, maar misschien is een tabletje genoeg. Erik loopt vervolgens naar het zwembad en doet er wat er wat chloortabletten in. Daar laat hij Jasper ook weten dat het mailtje gestuurd is. Jasper denkt dat hij dat ook even tegen Wendy moet zeggen. Die kom ik vandaag wel een keer tegen antwoordt Erik…

Later komt Erik Wendy tegen in de tuin. Hij heeft een oplossing gevonden om het zwembad eventueel leeg te laten lopen. Wendy reageert geïrriteerd, dan loopt het water toch nog overal? Je vond het een probleem omdat ik een bezem in heb gezet. Maar zet dat ding erop als dat de oplossing voor je is. We hebben een mail gestuurd benadrukt Erik, dat is de oplossing. Hou maar op laat Wendy weten, ga jij dat maar lekker doen als zwembad beheerder. Jasper vindt het wel grappig. Zie ik het nou verkeerd vraagt Wendy, want anders moet je het zeggen. Dan zou ik het wel zeggen lacht Jasper. Daarna is het tijd om te sporten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Laat een reactie achter