Home » Babette bespreekt met Isaac de 1000 euro vrij te besteden stelling

Babette bespreekt met Isaac de 1000 euro vrij te besteden stelling

Rupert heeft het plan om een stelling te houden, 1000 euro per persoon om te besteden. Ook zit er nog een gala in de planning. Hier wordt wisselend over gedacht. Babette besluit de stelling eens te bespreken met Isaac.

Wendy gaat op nee staan begint Babette. Ik zeg maar dat is het enige leuke wat we nog hebben. Ik weet niet of het goedgekeurd wordt. Ik wil graag een leren jasje kopen, dan is dat mijn aandenken. Ik hoef geen dik plakkaat. Er is 90.000 euro aan gele kaarten vanaf gegaan, dat is bijna 1 ton. Zelfs Jeffrey gaat op rood staan. Maar Jappie gaat op groen staan en Mirthe ook. Dus dan halen we het sowieso. Het gaat erom dat wat erachter zit merkt Isaac op. Ik verwacht dan nog niet dat we in 3 maanden tijd nog persoonlijke budget gaan doen. Dan zou dit de final call zijn. Ja antwoordt Babette maar als die doos komt met die pakketjes is even leuk. stoppen met roken, sporten, sporten, sporten. Dingetjes bestellen, evenementjes, verdienopdrachten en eliminatie dan zijn we er toch.

Daarna begint Babette nog over Wendy. Babette rookt en drinkt niet meer en Wendy heeft tegen haar gezegd dat ze anders is geworden. Maar volgens Babette moet het niet alleen uit roken en drinken bestaan. Volgens Isaac moet ze gewoon vasthouden in wat zij wil. Ik heb een extra challenge voor mij gedaan en dan heb ik voor mijzelf ook een statement gemaakt. Het leven is niet alleen maar feesten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.8]

Laat een reactie achter