Home » De deelnemers moeten een pictionary verdienopdracht doen

De deelnemers moeten een pictionary verdienopdracht doen

Het alarm in de loods is afgegaan, de deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar enige tijd af tot ze weer de loods in mogen. Zodra iedereen staat legt de stem uit wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, vandaag komt het aan op de muscles en creatieve brains. Jullie moeten nu 5 krachtpatsers uitkiezen die deze opdracht gaan uitvoeren. De groep komt overeen dat het Isaac, Imaddidin, Jasper, Bern en Marciano. De stem laat weten dat de krachtpatsers nu één voor één twee slimmeriken uit mogen kiezen om de opdracht te spelen. Jasper gaat voor Sasha en Jeffrey, Bern kiest Zoë en Moraima, Imaddidin kiest voor Rupert en Janet, Marciano voor Wendy en Babette en Isaac krijgt de overgebleven deelnemers Mirthe, Eunice en Erik. De stem neemt daarna weer het woord. De krachtpatsers bepalen weer hoeveel tijd de slimmeriken hebben om de opdracht uit te voeren. Dit keer gaan jullie niet allemaal dezelfde krachtoefening doen maar jullie moeten een bal trekken om te zien waarin jij wordt uitgedaagd. Hoe langer je het volhoud hoe meer tijd voor de opdracht. In de speeltijd gaan de creatieve slimmeriken pictionary spelen. De een pakt de kaart vanaf de stapel en moet dit tekenen op de flip-over. De andere slimmerik moet bepalen wat er getekend wordt. Is de opdracht goed geraden? Dan pak je de volgende kaart. Jullie mogen de rollen één keer omdraaien maar de tekenaar mag niet praten en gebaren maken. Jullie mogen niet passen, absolute stilte voor de niet spelende teams is vereist. Anders volgt een gele kaart en 10.000 euro boete van de prijzenpot. Elk antwoord wat goed geraden wordt levert 25 euro voor de huishoudpot. De eerste krachtpatser mag een bal trekken zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

Jasper moet als eerste, hij moet planken terwijl de slimmeriken bezig zijn. Sasha tekent en Jeffrey probeert te raden. Jeffrey komt er niet uit. Het was een hotdog. Ze hebben niets verdiend. Bern trekt een bal en moet bakstenen vasthouden. Moraima tekent en Zoë probeert te raden wat ze tekent. Het was een one night stand maar Zoë weet het niet te raden. Moraima heeft het begrip one night stand ook niet helemaal juist. Er is dus niets verdiend. Het volgende team is van Imaddidin, hij moet een wall sit doen. Rupert tekent en Janet probeert het te raden. Janet weet 4 woorden (waterscooter, manager van de maand, neerwaartse honden, s*x on the beach) goed te raden. Ze hebben dus 100 euro verdiend. Marciano moet 2 gewichten met gestrekte armen langs zich houden. Wendy tekent en Babette probeert te raden. Ze weet 1 woord goed te raden, eliminatieopdracht. En hebben dus 25 euro verdiend. Daarna moet het team van Isaac nog, hij moet de dead hang doen. Mirthe tekent en Eunice en Erik moeten zien te raden wat het is. Helaas lukt het hen niet, het woord was tijdmachine. De stem laat daarna weten wat ze verdiend hebben, dat is 125 euro…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]

Laat een reactie achter