Home » Isaac organiseert een inburgeringscursus om te alvast wennen aan het leven buiten een jaar van van je leven

Isaac organiseert een inburgeringscursus om te alvast wennen aan het leven buiten een jaar van van je leven

Afgelopen avond werd er iets afgeleverd in een jaar van je leven. Zoë deed de loodsdeuren open en rijd een fiets naar binnen. Tot grote vreugde van de rest. Wat enig wordt er onder andere geroepen. Wat is dit nou weer vraagt Bern zich af, ik heb al zo lang niet meer op een fiets gezeten. Isaac roept ondertussen iedereen bij elkaar, hij heeft er wat over te vertellen.

Als iedereen er is verteld Isaac verder. Ik had een evenement bedacht, een soort van inburgeringscursus. We moeten nog 3 maanden en ons weer voorbereiden op de maatschappij. Dit is de eerste test. Morgen wil ik een fietsexamen geven. De fiets is gekocht en gesponsord door Janet. Deze is gekocht voor 50 euro. Hij is voor ons en Janet hoopt dat ze hem mee mag nemen. Uiteraard zegt Isaac, hij is nu voor ons. Je kunt er nu op fietsen maar morgen wil ik een parcours uitzetten voor het fietsexamen. Geniet ervan! Ik probeer om de zoveel tijd even iets te gaan doen voor als we weer naar buiten gaan. De groep klapt en er wordt door verschillende deelnemers een rondje gereden. Ze hebben een hoop plezier en kijken uit naar het fietsexamen en zijn benieuwd wat Isaac nog meer in petto heeft…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Laat een reactie achter