Home » Zoë heeft een fout gemaakt met een bestelling en noemt Rupert een vieze snitch

Zoë heeft een fout gemaakt met een bestelling en noemt Rupert een vieze snitch

Afgelopen avond zaten Zoë en Jeffrey nog even in het zonnetje. Blijkbaar heeft Zoë een fout gemaakt met een bestelling. Rupert zou het rond hebben verteld en daar is Zoë niet blij mee.

Iedereen weet het al hoor ik begint Jeffrey. Ja antwoordt Zoë en zegt tegen Rupert dat hij een vieze snitch is. Ik ben geen snitch zegt Rupert terug. Ik zou het zelf vertellen benadrukt Zoë, je hoeft niet alles te l*llen. Ik zou het maandag uitleggen. Marciano vraagt wat er is en Zoë laat weten dat hij dat maar aan Rupert moet vragen. Hij weet het. Maandag eten we koffie antwoordt Marciano, dat is wat hij zegt. Ja vraag het maar aan hem antwoordt Zoë. Hun willen het snitchen toch, vraag maar aan hun. Ik vraag het aan jou zegt Marciano op zijn beurt. Vraag maar aan hun zegt Zoë, hun hebben het al gezegd voor mij. Dus je bevestigd het vraagt Marciano. Ja antwoordt Zoë en dat zou ik maandag vertellen. Waarom maandag vraagt Marciano, je weet het nu toch al? Het komt maandag binnen legt Zoë uit en klopt ik weet het al. Wat is er aan de hand dan vraagt Marciano. Vraag aan hun zegt Zoë geïrriteerd en Rupert laat weten dat hij geen koffie politie is. Wat moet ik nou nog vertellen vraagt Zoë. Ik neem geen dingen aan van derden, ik vraag aan jou wat er aan de hand is zegt Marciano. Maandag zegt Zoë, anders ga je naar Rupert en Imaddidin, dan kun je het van hun horen. Volgens Rupert weten sommige mensen het wel en Marciano vraagt waarom dat zo is. Omdat er sommige mensen bij waren zegt Zoë. Zo gaan ze nog enige tijd door. Marciano denkt dat ze beter na moet denken. Ik moet niks benadrukt Zoë. Jeffrey zegt dat ze gewoon bij haar standpunt had moeten blijven, maandag ben je de eerste.

Uiteindelijk wordt duidelijk wat er aan de hand is. Er is iets fout gegaan met een bestelling. Zoë legt in de loods aan de deelnemers uit wat er gebeurd is. Ook daar zegt ze wat over Rupert en Marciano zegt dan ook tegen hem dat ze dingen verdraaid. Rupert loopt vervolgens de loods in, Zoë heeft nooit verteld om het nooit door te vertellen. Ze focust op de verkeerde dingen. Ze verdraaid het, accepteer het zoals het is. Dat doe ik ook wel zegt Zoë. Eunice die buiten ligt vraagt aan Marciano wat er nou precies aan de hand is. Marciano legt uit dat Zoë te laat was met een bestelling te annuleren, dat is gewoon doorgevoerd. Dus maandag komt er gewoon wat extra koffie binnen. Veel vraagt Eunice waarop Marciano laat weten dat hij dat niet weet. Voor 80 euro volgens mij. Eunice kijkt hem verbaasd aan en Marciano zegt dat hij neit weet of het dure koffie was. Het was niet de goedkope maar de dure. Hoeveel pakken weet ik niet. Oh antwoordt Eunice, maar we hebben toch geen geld? Nee antwoordt Marciano, dus staan we in de min. De eerst volgende verdien wordt dat er eerst afgetrokken en dan pas  ga je verdienen. Je kunt toch niks bestellen als je niks hebt merkt Eunice op. Blijkbaar vinden hun (productie) dat als je na zoveel maanden nog steeds zulke fouten maakt je op de blaren moet zitten als je je billen brand. Hun betalen het en dan moet je dat terugbetalen. Oke zegt Eunice met een zucht…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Laat een reactie achter