Home » Janet en Wendy bespreken een eliminatie, maar vrouwen in de finale?

Janet en Wendy bespreken een eliminatie, maar vrouwen in de finale?

Afgelopen avond werd er veel gesproken over de mogelijke komst van een eliminatie. Zo hebben Janet en Wendy er buiten ook een gesprek over in het zonnetje…

Janet en Wendy denken dat misschien het alfabet in gebarentaal een rol gaat spelen. Eerder kregen ze namelijk het alfabet gebarentaal in de brievenbus om te leren. Maar als het een eliminatie wordt zet ik Erik erop laat Janet zachtjes weten. Ik weet echt niet wat ze gaan doen antwoordt Wendy. Het is zo uit elkaar, ik hoor het op het laatste moment. Dat is iets waar ik niet mee bezig wil zijn eigenlijk. Ik ook niet zegt Janet maar het gebeurd wel. Vorige maand heb je dat toch ook niet gedaan? Janet zegt dat ze Moraima gedaan heeft omdat ze wel wist dat ze het ging halen. Je zag ook echt dat je met zijn pet ernaar gooide. Hij zei dat hij alleen de eerste rij had onthouden. Ik zou ook op Erik gaan maar ik dacht die zou het wel halen. Ik begin me nu een beetje aan hem (Erik) te irriteren. In sommige dingen wel antwoordt Wendy maar sommige dingen ook niet. Wendy zegt dat ze ook nog met Babette moet vragen waarop Janet zegt nog met Jeffrey moet praten. Wat ga jij doen? Ik weet het niet geeft Wendy toe, daarom moet ik met Babette kletsen. Misschien proberen meer dames over te houden. Ik had ook met Babette gesproken, ze zei ik gun het jou maar ook Moraima doelend op de managersverkiezing. Toen zei ik ik hoop dat ze niet laat leiden door Rupert en dat soort dingen. Wendy laat weten ook op Moraima te gaan, ze laat zich echt niet leiden heeft ze gezegd. Met de eliminatie als ik win ga ik voor de sterkste ook al mag ik hem ook zo graag. Het liefst een Jeffrey of zo want dan maken wij meer kans denk ik…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter