Home » Eunice organiseert een Mexicaans feest om te vieren dat haar dochter jarig is

Eunice organiseert een Mexicaans feest om te vieren dat haar dochter jarig is

De middag in een jaar  van je leven gaat rustig voorbij. Maar vandaag staat er wel een viering op het programma. De dochter van Eunice wordt namelijk 15 en dat wil ze dan ook zeker niet voorbij laten gaan. Het terrein is mooi versierd en er is zelfs een ceremonie om stil te staan bij deze verjaardag.

De ceremonie heeft meer weg van een bruiloft, Eunice heeft een jurk aan en Rupert leid de ceremonie. Rupert heet iedereen welkom voor het feestelijke moment van Olivia die 15 jaar wordt. Ze doet nu haar intrede in de maatschappij. op je 15e wordt je geïntroduceerd als dame, je zult voor de eerste keer sieraden, make-up krijgen. En alcohol proeven. Maar ook een dansje met een vriendje. Rupert zegent daarna iedereen met een schone wc borstel. Ook de peetoom en tante worden naar voren geroepen om Olivia een mooi sieraad te geven. Mirthe en Isaac stappen naar voren en overhandigen haar een armband. Daarna is het tijd om te proosten om haar toekomst en dansen. Daarna zit de ceremonie erop. Eunice verteld daarna wat de rest van het programma is. Als de boodschappen er zijn gaan we eten lekker buiten, daarna komt de wals met de vader, de dans met een vriend en daarna danst iedereen mee. Dit is puur om te laten zien wat de cultuur is in Mexico. Daarna wordt er nog gezongen voor de dochter van Eunice en zit de ceremonie erop. En krijgt Eunice felicitaties. Het beloofd een leuke, gezellige avond te worden in een jaar van je leven!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

Laat een reactie achter