Home » Babette gaat het gesprek met Isaac aan over de eliminatie en verdedigt haar keuze

Babette gaat het gesprek met Isaac aan over de eliminatie en verdedigt haar keuze

Isaac is door het vertrek van Jeffrey op zijn zachts uitgedrukt niet blij. Hij zondert zich dan ook af. Uiteindelijk besluit Babette het gesprek met hem aan te gaan.

Het is even opladen, laten bezinken en dan weer opladen zegt Isaac tegen Babette. Het is gewoon jammer antwoordt Babette. Volgens Isaac is het weer duidelijk maar zeker jammer. Het was een kwestie van tijd. Dat sowieso antwoordt Babette, plus ik wist dat zij het kon. Nee zegt Isaac, dat is hoe jij het ziet en hoe ik het zie. Dit was lucky. Dit was voor iedereen weggelegd. Het was ook geluk. Maar het komt goed, ik moet mij opladen. En dan klaarmaken voor de f*cking war. Drie maanden lang, echt waar. Drie maanden lang, nu moet ik het voor twee doen. Babette denkt dat het wel logisch was dat hij moest gaan. Ik weet dat het k*t is en weet hoeveel tijd en moeite je hebt gestoken om hem te coachen en hier te houden. Tuurlijk antwoordt Isaac, het was mijn maat. Waar ik op kon bouwen, het was mijn broertje. Mijn stoute broertje, die laat ik nooit in de steek. Babette benadrukt dat niemand iets gezegd heeft. Isaac vindt het maar raar dat zij op Wendy gestemd heeft en Wendy op Babette. Dat zegt genoeg voor mij, kies dan gewoon voor iemand. Hoezo laat je zien dat je Zwitserland bent? Babette snapt dat wel maar het ging super snel. Waarom kies je dan niemand vraagt Isaac. Babette zegt dat hij wegliep, Imi stond zo… En Wen keek me aan en toen zeiden we dan gaan we maar op elkaar. We hebben er al een keer over gesproken waar we op gingen merkt Isaac op. De keuze is aan jezelf maar ik vind het raar. Babette begrijpt dat hij het raar vindt. Voor het gevoel heeft zij mij gesaved. Ik wil niet perse op hem te gaan. Ik begrijp heel goed dat een losse stem doen super laf is. Ik zou nooit op een Jeffrey of in eigen vlees snijden. En in deze zijn er mensen waarin ik mee ben gegaan, zij heeft mij gesaved en moet ik haar elimineren. Dat klopt in mijn gevoel niet. Isaac vindt dat het nergens op slaat, het is al lang geleden.

Babette merkt op dat toen ze buiten stond het kwartier al bijna om was. Isaac antwoordt dat ze er toen nog niet over uit waren. Dan had ik inderdaad, als hij had gezegd ik wil tegen haar spelen zegt Babette. Ik wist het niet. Het was nog vliegende benadrukt Isaac, het was een kwestie van geluk. Volgens Babette was de informatie niets waard en ze heeft haar gesaved. Dat is mijn reden. Als hij had gezegd Bern had ik heel anders gedacht. Dan is dat je reden toch merkt Isaac op. Je speelt het spel alleen en je speelt hoe je het wilt spelen. Babette vraagt zich af of zijn frustratie anders was geweest als zij en Wendy anders hebben gestemd. Er is geen frustratie benadrukt Isaac, ik heb net mijn maat gedag gezegd. Iedereen doet zijn eigen ding. Ik heb je nog nooit zo van de hak op de tak horen praten. Ik laat het gewoon lekker bezinken, ik heb een maat verloren en we gaan gewoon door. Babette benadrukt dat ze het k*t voor hem vindt. Isaac kan dat wel waarderen. En Babette voegt eraan toe dat het haar wel boeit hoe hij zich voelt. Ik wil je laten weten dat ik dat belangrijk vind. Niet om iets weg te poetsen, ik weet dat het je maat is. Ik snap je gevoel en dat als je dat ziet what the f*ck. Ik zou nooit willen dat hij zou weggaan benadrukt Babette. Je hebt toch niet meegeholpen merkt Isaac op. Als je had meegeholpen dan was ik wel boos. Ik speel nu voor 2, voor mijn maat en de rest van Nederland die achter mij staat. Daar ga ik voor spelen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Laat een reactie achter